Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Shine2.EU BEKA Z GM

PerryPb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej normalny gm, beka to z ciebie 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Tak normalny GM? Ma wyj.ebane na to czy na hackach lece topka wbita widzi mnie na hackach i nic bana do teraz nie mam xD

Opublikowano

Tak normalny GM? Ma wyj.ebane na to czy na hackach lece topka wbita widzi mnie na hackach i nic bana do teraz nie mam xD

No kurna, liczy sie to czy hajsy sa, a nie to ze leca jacys cziterzy ;f

Jak bys sam kiedys czitowal i potem zalozyl serwer, potem trochę sie postarzał to bys zrozumial

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No kurna, liczy sie to czy hajsy sa, a nie to ze leca jacys cziterzy ;f

Jak bys sam kiedys czitowal i potem zalozyl serwer, potem trochę sie postarzał to bys zrozumial

^^ to ja proszę więcej takich GM ;d

Opublikowano

Witam chciałem powiedzieć, że jestem xGM na serwer Shine2 i mogę wam powiedzieć że Juki to 100% canzas.

7075114550582491454685.jpeg

I dodam do tego ze Gracz o nicku Tazzo dostał is za free, bo jest NA na teamspeak i jak ktoś chciał sm to wystarczyło pogadać z canzasem.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Witam chciałem powiedzieć, że jestem xGM na serwer Shine2 i mogę wam powiedzieć że Juki to 100% canzas.

7075114550582491454685.jpeg

I dodam do tego ze Gracz o nicku Tazzo dostał is za free, bo jest NA na teamspeak i jak ktoś chciał sm to wystarczyło pogadać z canzasem.

Kurna toto ja chyba zaczynam tam grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...