Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Ban po miesiącu używania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem banika po około miesiącu sprawdzania tego programu na wykrywalność skryptów nie używałem tylko to co jest wbudowane w niego - turrerty itp. tak że nie polecam używać na dłuższą metę :)

5435084992.png

Opublikowano

Ale to jest cheat tak że wiadomo że za to prędzej czy później będzie ban tak że twój temat że dostałeś bana i nie polecasz jest wgl bez sensu.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Pewnie dostałeś bana za reporty XDDD

@Edit: jade na eb full obvious i nadal czysto a gram od prawie początku EB

Skoro nie używał skryptów to jak za reporty ? xD

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Dasz sobie rękę uciąć ze nie uzywał? Napisac kazy moze, dostal bana za c**j wie co i spial dupe jak wiekszosc tutaj zbanowanych osob. Ja gram od początku istnienia eb i nie dostalem za niego jeszcze bana. Lece caly czas na evade, używałem przykładowo kaliste z exploitem. No gram na czym tylko mozna. 

Opublikowano

Równie dobrze Twoje konto mogło zostać zablokowane ze względu na bardzo dużą ilosć reportów od innych użytkowników.

Bardzo dużo można powiedzieć po Twoim orbwalku.

giphy.gif

Opublikowano

Aha, czyli jak ktoś dostaje bana na Sharpie, to od razu, że wykrywalny, że Jodus jebie gównem, ale jak już ktoś wyłapie bana na EB, to pewnie był obvious, napierdalał na Cassio itp?
Prawda jest taka, że Eb nie jest jechane tak jak powinno (Program jebie gównem w porównaniu do BoL'a i Sharpa wprost paskudnie, a juz długi czas jest na rynku), bo jest to projekt Nulleda, który crackuje BoL'a i Sharpa, chyba kazdy pamieta, ze nikt na tym chujowym EB nawet nie próbował grać, gdy ci crackowali L#, bo po prostu ten program jest setki razy lepszy.

Opublikowano

Przecież to nic dziwnego, że dostałeś bana. Jeden pogra 2 dni, dostanie bana, a drugi pogra 3 miesiące i nic nie dostanie. Nie rozumiem sensu tematu.

Opublikowano

Aha, czyli jak ktoś dostaje bana na Sharpie, to od razu, że wykrywalny, że Jodus jebie gównem, ale jak już ktoś wyłapie bana na EB, to pewnie był obvious, napierdalał na Cassio itp?

Prawda jest taka, że Eb nie jest jechane tak jak powinno (Program jebie gównem w porównaniu do BoL'a i Sharpa wprost paskudnie, a juz długi czas jest na rynku), bo jest to projekt Nulleda, który crackuje BoL'a i Sharpa, chyba kazdy pamieta, ze nikt na tym chujowym EB nawet nie próbował grać, gdy ci crackowali L#, bo po prostu ten program jest setki razy lepszy.

Bo jest różnica pomiędzy ban wave'ami na L# a pojedynczymi przypadkami z EB. Dziwnym trafem za EB na mpc (tylko na mpc) ludzie dostają bana po miesiącu grania bez skryptów, nigdy nie dają dowodu, po prostu piszą temat. Jak na razie to tylko polacy dostają permy bo EB jest wykrywalne.

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

od grudnia lvluje konta na volibocie + autoiryuze z eb i bana nie ma

Dasz sobie rękę uciąć ze nie uzywał? Napisac kazy moze, dostal bana za c**j wie co i spial dupe jak wiekszosc tutaj zbanowanych osob. Ja gram od początku istnienia eb i nie dostalem za niego jeszcze bana. Lece caly czas na evade, używałem przykładowo kaliste z exploitem. No gram na czym tylko mozna. 

@gargamel1338

mowisz o kaliscie oid hellsinga?

Opublikowano

Żałosne jest to jak bronicie tego cheata.Juz nie pierwsza osoba dostała perma za granie na normalnych skryptach  bez evadee i innego crapu.

Przecież to nic dziwnego, że dostałeś bana. Jeden pogra 2 dni, dostanie bana, a drugi pogra 3 miesiące i nic nie dostanie. Nie rozumiem sensu tematu.

No sens jest bo twórcy zapewniają ze cheat jest niewykrywalny jeżeli używasz go w odpowiedni sposób a ludzie i tak dostają bany.

Opublikowano

Żałosne jest to jak bronicie tego cheata.Juz nie pierwsza osoba dostała perma za granie na normalnych skryptach  bez evadee i innego crapu.

No sens jest bo twórcy zapewniają ze cheat jest niewykrywalny jeżeli używasz go w odpowiedni sposób a ludzie i tak dostają bany.

Gadać jak do ściany :D Skończ w końcu p******** że eb jest wykrywalny bo nie jest . Nikt się nie skarży na bany tylko wy , pojedyncze osoby z mpc :D to świadczy jedynie o słabej umiejętności korzystania ze skryptów , sam się taki wniosek narzuca :D . Nikt nie broni EB tylko wszyscy mówią jak jest , eb jest nie wykrywalny i mówię to osobiście korzystając z niego od samego początku do dzisiaj . 

Opublikowano

Imo temat powstał tylko po to żeby nabić posty i zmniejszyć liczbę osób używających EloBuddy.

Równie dobrze też mogę założyć sobie taki temat, wstaw przynajmniej screena e-maila którego dostałeś po zbanowaniu. Wiadomość po dostaniu perma za skrypty i bugi różni się od tej za flame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...