Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście?

oskar877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby podobała wam się dziewczyna, Ale wiedzielibyscie ze jej były "przeorał ja jak pole", chcielibyście z nia być? xD

WWO

Opublikowano

Gdybyś widział z*******e najki, noszone przez menela, to chciałbyś je założyć?

Edit. W sumie zależy czy masz dużą knagę. Jeśli dasz radę ją bardziej przeorać, to możesz brać. Jeśli mała knaga, to odpuść.

­

Opublikowano

Jakbym lasce mógł wsadzać w odbyt nogę, a ona nic by nie czuła, no to sorry. xD
Tak bardziej na serio, to nie. Nie umawiałbym się z taką dziewczyną.

Opublikowano

Wiadomo ze kobieta czasem miala kogoś przed nami, Ale gdybym wiedział ze ja chłopak codziennie pare razy walił to bym nie chcial takiej xD

WWO

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy uprawiala czy nie. Chodzi o to ze może być lekko rozwalona xD

K***a, to musisz się dowiedzieć czy chłop miał dużego, bo takim 12-15cm pierdem by jej nie rozwalił. Kolejno ważne, czy w niej się spuszczał? Czy używali zabezpieczeń. Jeśli walił ją typ 12cm z gumą, to taką można brać, bo w miare czysta.

@oskar877 to się domyśl. Byłaby rozjebana jak rów mariański.

@UpDaTeR jeśli chłop ma murzyńską pałe, to nie filmy, a reality.

­

Opublikowano

Tu nie chodzi o to czy uprawiala czy nie. Chodzi o to ze może być lekko rozwalona xD

Jak nie sprawdzi to się nie dowię. 

Opublikowano

Biore ten temat z troll ale niechaj będzie. Jeśli Ci nie będzie przeszkadzała myśl przez cały związek że z kimś ta dziewczyna współżyła to o te wasze "rozje.." nie ma co płakać bo to raczej tylko na filmach, bynajmniej z moich doświadczeń. Jeśli jednak ta myśl będzie ciągle w głowie to nawet się za kogoś takiego nie brać.. też z doświadczeń

Opublikowano

Tak, chciałbym z nią być.

Mi to w ogóle nie przeszkadza, bo to naturalne zjawisko. 

Równie dobrze, nie przeszkadzało by mi to, że kobieta wcześniej robiła laske innemu a później całuje się ze mną.

Miliony ludzi korzysta z usług najstarszego zawodu i jakoś nie narzekają a tam laska idzie co kilkanaście minut, pani nawet nie zdąży porządnie oczyścić zębów z włosów. Gdy kobieta kiedyś tam robiła swojemu partnerowi laske a po jakimś tam okresie będzie kochała się ze mną, to nie widzę przeciwwskazań. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Biore ten temat z troll ale niechaj będzie. Jeśli Ci nie będzie przeszkadzała myśl przez cały związek że z kimś ta dziewczyna współżyła to o te wasze "rozje.." nie ma co płakać bo to raczej tylko na filmach, bynajmniej z moich doświadczeń. Jeśli jednak ta myśl będzie ciągle w głowie to nawet się za kogoś takiego nie brać.. też z doświadczeń

Przynajmniej k***a nie bynajmniej. Ja p******e ludzie, kiedy wy się tego nauczycie. :v Od razu odpowiem, zwisa mi to, że nie jesteś polonistą, bo to podstawy języka polskiego.

Opublikowano

Gdybym ją kochał to byłbym z nią w związku ale nie pozwoliłbym sobie na stosunek seksualny ponieważ takie mam zasady.

To byłbyś z nią w związku i byś nie ruchał? Czy jak, bo nie rozumiem.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...