Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siedzisko do stanowiska komputerowego

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś fajnego, ergonomicznego siedziska do komputera pod moje cztery litery.

Spędzam dużo czasu przy komputerze, a mam teraz jakieś ogrodowe krzesło, na którym się garbię, bo jest tak cholernie niewygodne.

Myślałem nad Akracing/Dxracer ale nie wiem, czy od Dxracer seria F nie będzie np. zbyt niewygodna. Akracing ma dosyć fajną ofertę serii VX ale 

tak średnio z kolorami niestety. Jak ktoś ma jakieś propozycje, to niech zarzuci. Przedział 170-185cm, nie interesuje mnie prawdziwa skóra.

Kwota się nie liczy.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wiesz, że kupowanie krzesła za tysiąc złotych to debilizm? Kup lub zleć zrobienie podobnego szkieletu, idź do tapicera i zapłacisz zdecydowanie mniej. Chyba że chcesz znaczek, to ok. A jeszcze lepiej zrób i idź na szrot. Fotel od samochodu możesz sobie odświeżyć i dostawać do własnych potrzeb. Pytanie tylko, czy masz czas i chęci. Jeżeli nie, to przepłać.

Opublikowano

Wiesz, że kupowanie krzesła za tysiąc złotych to debilizm? Kup lub zleć zrobienie podobnego szkieletu, idź do tapicera i zapłacisz zdecydowanie mniej. Chyba że chcesz znaczek, to ok. A jeszcze lepiej zrób i idź na szrot. Fotel od samochodu możesz sobie odświeżyć i dostawać do własnych potrzeb. Pytanie tylko, czy masz czas i chęci. Jeżeli nie, to przepłać.

Mniej? Nie jestem pewny + nie ma zadnej gwarancji i ma kupe roboty z chodzeniem, chyba nie widziales na oczy takiego fotela, albo kubelka samochodowego, bo roznia sie cholernie, dxracery itp tylko przypominaja je troche, ale nie sa tak glebokie. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mniej? Nie jestem pewny + nie ma zadnej gwarancji i ma kupe roboty z chodzeniem, chyba nie widziales na oczy takiego fotela, albo kubelka samochodowego, bo roznia sie cholernie, dxracery itp tylko przypominaja je troche, ale nie sa tak glebokie. 

Nie wciskaj mi kitu, że krzesło za 1 tysiąc złotych jest takie, że "garbaty usiądzie i nagle będzie prosty". :D Jeżeli nie robiłeś, nie siej defetyzmu. To zniechęca.

I jeżeli chcesz gwarancję, to zlecasz zrobienie takiego krzesła, a nie wydawanie tysiaka na przereklamowany produkt. Brzmisz teraz jak goście od rejzerów i innych firm. 

i tak, wszelkie modyfikacje, które zlecasz lub robisz samemu są tańsze. Wiem na przykładzie biurka, które miało zawierać pc w sobie.

Opublikowano

Biurko to inna sprawa, dla autora kasa nie gra roli, a jak jest z malej wsi? Ma jezdzic i przewozic sto razy jakies elementy zeby skonczyc krzeslo? Ja bym sie w to nie bawil, rownie dobrze, sam mozesz zrobic samochod. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Właśnie mieszkam we wsi i nie ma opcji, żebym w jakikolwiek sposób robił krzesło na własną rękę, nawet niełatwo było z monterem od anteny w pobliskim mieście, taka opcja odpada.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...