Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Szybkość spada do 0 Kb/s

0 kb/s LoL Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie chciałem zainstalować LoLa na laptopa ,na komputerze normalnie zainstalowałem ,ale na laptopie po pobraniu jakiś 33% szybkość spada do 0 Kb/s czekałem 1 godzinę nic to nie dało próbowałem zresetować launcher i funkcje Napraw nic to nie dało wyłączałem funkcje Peer to Peer też nic Potrzebuje Pomocy Prosze !

Opublikowano

zawsze po 33% jest 0kb/s bo następuje patchowanie lub skanowanie plików tymbardziej jeśli instalujesz lola pierwszy raz po prostu czekaj.Jeśli nie chce ci się czekać to po prostu w opcjach zasilania i tam gdzie jest czynnosć przy zamykaniu lapka zaznacz brak i zamknij lapka i zostaw tak na cały dzień

Opublikowano

zawsze po 33% jest 0kb/s bo następuje patchowanie lub skanowanie plików tymbardziej jeśli instalujesz lola pierwszy raz po prostu czekaj.Jeśli nie chce ci się czekać to po prostu w opcjach zasilania i tam gdzie jest czynnosć przy zamykaniu lapka zaznacz brak i zamknij lapka i zostaw tak na cały dzień

A co jeśli mnie spada na początku do 0 Kb/s ?

Opublikowano

Włącz tą funkcję p2p, jeżeli staje na 33% i jest 0kb/s to trzeba niestety trochę czekać. W tym patchu weszło jeszcze trochę grafik, cytuję Riot z patch notes:

Uwaga: To duży patch! Jeżeli zastanawiacie się dlaczego, wprowadziliśmy usprawnienia do sposobu przechowywania grafik w kliencie (wy nie powinniście zauważyć żadnej różnicy)... Niestety oznacza to, że musimy to ponownie wpatchować. Jeżeli więc patcher utknie na „Patchowanie”, to znaczy, że zajmuje się zaktualizowanymi grafikami. Trochę mu to zajmie, więc pozwólcie mu działać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...