Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  gram na skrypcie Korean AIO gdy klikne spacje (combo)  postać sama chodzi na myszce i rzuca sama spelle 

więc jak to wyłączyć?

Opublikowano

wgl te KOREAN AIO jest do dupy na tym zedem się grać nie da :P a normalny skrypt ----> Projekt Zed chyba nie działa bynajmniej ja nie mogę go zainstalować :( 

Ktoś wie czy oni będą to poprawiać? 

I jeszcze tak zapytam jaką postać kupić za 1350pz żeby był dobry skrypt do niej? 

Bo kupiłem Talona brak skryptu, kupiłem zeda skrypt jest do dupy, kupiłem Teemo tak samo lipnie sie tym gra straciłem już jakieś 10k pz :( 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

wgl te KOREAN AIO jest do dupy na tym zedem się grać nie da :P a normalny skrypt ----> Projekt Zed chyba nie działa bynajmniej ja nie mogę go zainstalować :(

Ktoś wie czy oni będą to poprawiać? 

I jeszcze tak zapytam jaką postać kupić za 1350pz żeby był dobry skrypt do niej? 

Bo kupiłem Talona brak skryptu, kupiłem zeda skrypt jest do dupy, kupiłem Teemo tak samo lipnie sie tym gra straciłem już jakieś 10k pz :(

Pamiętaj że samym skryptem nie wygrasz gry, musisz znać możliwości championa i jak się zachowywać. 

Akurat teemo działa bardzo dobrze, co do zeda racja.

Dobry champ za 1350 ? Jax, Malphite jak dostaniesz 1-2 kille w early jesteś nie do zniszczenia. 

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Pamiętaj że samym skryptem nie wygrasz gry, musisz znać możliwości championa i jak się zachowywać. 

Akurat teemo działa bardzo dobrze, co do zeda racja.

Dobry champ za 1350 ? Jax, Malphite jak dostaniesz 1-2 kille w early jesteś nie do zniszczenia. 

No ci powiem że zeda akurat ogarniam bardzo dobrze tylko że sam gram na nim lepiej niż na tym skrypcie :( Jestem ciekawy czy oni to naprawią :)

a z tym teemo to ja go nie ogarniam na skrypcie Panda_Teemo czy jakoś tak chyba że masz lepszy to możesz podesłać na pw :D 

Tylko te 2 klasy za 1350? To jak możesz to możesz mi podesłać najlepszy skrypt do Jaxa. Malphite nie chce nie lobię grać tankowatymi postaciami xD 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...