Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer EASY - który wybrać?

Deel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam serwera dla siebie, jednak nie jestem w tych tematach "obeznany" - tzn, autorzy itd.

Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś serwer? Aktualnie zastanawiam się nad Revios, a Invoria. Revios jest nowym serwerem, widzicie dla niego przyszłość? Macie jakieś inne propozycje?

Dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

Invoria dobrze stabilna 

Stabilność, stabilnością. A społeczność? Poandto jest to stosunkowo stary serwer, z tego, co słyszałem, nie można nawet "normalnie" dropić, bo wszystkie spoty są poobstawiane przez starych wyjadaczy.

Opublikowano

Gram na Reviosie i jest bardzo fajnie. 

Co do Invorii- obecnie najlepszy serwer, mega rozbudowany, częste aktualizacje ciągle coś dodają/poprawiają, maja pomocną,ogarniętą administracje, gra też dużo ludzi.

Opublikowano

Dobra, ale czy Revios faktycznie ma przyszłość, czy to jest przelotówka jak wiele tego typu serwerów?

MalygoS mi się podoba, w sumie wygląda nawet ciekawiej, niż Invoria.

Opublikowano

Revoria, typowy serwer EASY. 

Zgadzam się, chociaż ma szansę osiągnać coś więcej nadchodzącym update. Powracając do głównego nurtu tematu, warto grać na Reviosie, czy zmienić serwer, póki jeszcze można?

Opublikowano

Revios jest nowym serwerem, ale całkiem dobrze rozbudowanym grałem na nim parę dni, ale przez ten czas nie było momentu, żeby mi się nudziło :p Polecam :D

Invoria to stabilny i bardzo mocno rozbudowany serwer, ale ciężej się na nim gra.

Opublikowano

Revios jest chyba najlepszym wyborem, tym bardziej, że MalygoS wydaje mi się aż zbyt napakowany. Invoria w sumie po przyjrzeniu się, też. Takie nowości na siłę czasem zauważyłem.

Opublikowano

Polecam Revoria.eu (w miarę stabilny, fajny klimat, sporo graczy) oraz Invoria.eu (stabilna, trochę nowości,  dość częste aktualizacje).

Ew. jeszcze Malygos. Sporo osób poleca, ale mi osobiście do gustu nie przypadł.

Revios'a nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...