Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani hosting WWW pod forum serwera minecraft - jaki wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vior.pl

mintshost.pl

Bardzo tanie hostingi które wg. mnie oferują wysoką jakość usług. Miałem usługę w vior, obecnie mam mintshosta :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Nie polecam mintshost.pl pomimo nieograniczonego transferu danych przy 50 użytkownikach wywala całe forum albo ładuje się po 20 minut.

Natomiast moge polecić

dhosting.pl

oraz

proserwer.pl

i oczywiście

blazingfast.io

wraz z DDOS-PROTECTION

Opublikowano

ja nie znoszę darmowych, bo reklam jest tam tyle, ze można wścieku dostac, na samym początku brałem darmowy, bo nie wiedziałem o co chodzi dokładnie, teraz już tlyko z ddr.pl biorę i jestem z  nich zadowolony, raczej nie będę zmieniać hostingu od nich

Opublikowano

ja nie znoszę darmowych, bo reklam jest tam tyle, ze można wścieku dostac, na samym początku brałem darmowy, bo nie wiedziałem o co chodzi dokładnie, teraz już tlyko z ddr.pl biorę i jestem z  nich zadowolony, raczej nie będę zmieniać hostingu od nich

Na CT8.pl nie ma reklam masz 3gb miejsca 512mb ram możesz utworzyć do 100 stron masz 10 baz mysql nielimitowany transfer miesięczny.

Opublikowano

Bardzo serdecznie polecam hosting linuxpl.com  Bardzo mila i doswiadczona obsluga, szybka i pomocna, idzie sie dogadac ;)

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

I tak wszyscy mają ADBLOCK :D

Opublikowano

Polecam pukawke 3 oferty serwerów nielimitowane sloty za 14 zł nielimitowany ram za 14 i nielimitowane wszystko szybko odpisują na pytania itp

Nie zapomni login polecającego PanFasolka37

Opublikowano

Ja polecam mintshost.pl. Mam u nich 3 hostingi www (1x profesional i 2x mini) i 1 Vps. Jak dla mnie jed najlepszy. Support odpowiada bardzo szybko max 20 min :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...