Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowiec pod CS GO? A może jakieś propozycje?

Gleard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, młodszy brat za kilka dni kończy 17 lat więc postanowiłem zakupić mu nowy sprzęt do jego ulubionej gry komputerowej, mowa tu o CS GO.

Budżet jaki mogę na to przeznaczyć to 2.300 zł, zależy mi na czasie i nie mam czasu na czekanie na dostawę 2 tygodnie jak to bywa np ze stroną morele.net(sam kupowałem i tyle czekałem)

Młody gra głównie w CS GO a do innych gier ma PS4 jednak zależy mi aby mógł odpalić nie koniecznie w wysokich detalach inne gry np CoD,Bf itp...

Znalazłem ciekawego gotowca i teraz pytanie do was co o tym sądzicie i w ilu FPS na najwyższych detalach będzie mu śmigał CS?

http://www.mediaexpe...gupb-,id-611332

Może macie jakieś propozycje może być również zestaw do samodzielnego złożenia. 

Opublikowano

To co podałeś to gniot na ktćrym można grać ale znajdzie się coś lepszego. Najlepiej brać win7. 8 gb ram procesor intel najlepiej koło 3ghz i kartę nvidia ale to na necie są pokazane dobre karty. Szukaj na xkom. Aha i nigdy nie bierz z media expertów neonetów itp bo tam poprostu się nie opłaca. Młody i tak pewnie nie zostanie prograczem cs skoro ma jeszcze ps4 i gra w cod bf i ciul wie co jeszcze. Jak chce się być dobrym w danej grze to trzeba ją katować a nie godzinke w cs w cod i w bf a w ręce jest sieczka bo aima napewno nie dostanie

Opublikowano

To co podałeś to gniot na ktćrym można grać ale znajdzie się coś lepszego. Najlepiej brać win7. 8 gb ram procesor intel najlepiej koło 3ghz i kartę nvidia ale to na necie są pokazane dobre karty. Szukaj na xkom. Aha i nigdy nie bierz z media expertów neonetów itp bo tam poprostu się nie opłaca. Młody i tak pewnie nie zostanie prograczem cs skoro ma jeszcze ps4 i gra w cod bf i ciul wie co jeszcze. Jak chce się być dobrym w danej grze to trzeba ją katować a nie godzinke w cs w cod i w bf a w ręce jest sieczka bo aima napewno nie dostanie

On raczej nie zamierza być prograczem gdyż musi znaleźć czas na treningi piłki itp chodzi mi głównie o to aby mógł komfortowo grać bez ścinek itp.

Co sądzisz o gotowcach już złożonych (nie firmowych) tylko takich ze sklepu np komputronik,morele(tu z przymrużeniem oka xD)

Opublikowano

Witaj.

Nie masz takiego sklepu jakiegoś w pobliżu komputerowego? Najlepiej jakbyś poszedł do tych gości położył 2tys powiedział że chcesz mieć dobrego kompa do cs tzn żeby pykało wszystko i na 2 dzień masz gotowca. Ja tak zrobiłem dałem 2,5 jakieś 2 lata temu i do tej pory nie narzekam każda gra śmiga bez problemów...

A ten komp co zlinkowałeś na średnich/najniższych  będzie miał około 120-180fps, czyli można już spokojnie pograć :)

Opublikowano

Widziałem już go jednak zakup online nie wchodzi w grę gdyż u mnie nie ma sklepu morele a z dostawą nie mogę czekać :)

To nic nie mozna polecic, zeby potem moc zasnac. Komputer, ktory podales jest tak gowniany, ze watpie w 60fps na ultra + fullhd. Napisz skad jestes to moge uzywki poszukac. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Kupujc gotowy z moreli masz natychmiastową wysyłkę, a więc kwestią kilku dni jest dotarcie komputera na miejsce

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Nie ma siły bo kupowanie w "fizycznych" sklepach to strata pieniędzy i czasu. Już lepiej powiedz młodemu: Młody poczekaj parę dni a będziesz miał taką maszynę że się zesrasz. I kupić porządnego kompa przez neta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...