Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Słuchawki Razer Kraken Pro

luki123luki123

Pytanie

Opublikowano

Witam użytkowników forum, zwracam się do was z poważnym problemem z moimi słuchawkami Razer Kraken Pro.

A więc przejrzy do samego problemu:

Od jakiegoś czasu nie gra mi moja prawa słuchawka w moich razerach. Na początku jak się lewa wygieło na jakieś 10-15cm to grała do czasu jak się ich  nie poruszyło ich się za bardzo.

Teraz mam do was pytanie, gdzie mam szukać tego problemu?

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@luki123luki123 spróbuj zdjąć welur, może pod nim będą śrubki do odkręcenia i możliwość zobaczenia wnętrza - jeśli nie to pozostaje Ci wyje*** te słuchawki do śmietnika i kupić porządne (a nie jakieś gówno razera, powiem Ci tyle że oprócz w miare sensownych myszek(za które i tak się przepłaca), robią c*****e słuchawki i klawiatury w których przełączniki szybko padają).

Opublikowano

@luki123luki123 a wszyscy fani razera tak wychwalają tą firme a tak naprawde słuchawki za 100zł grają podobnie jak one, tylko płaci się za marke :)

@topic najprawdopodobniej kabel się w którymś momencie przerwał lub luty się przerwały :) Albo wymiana kabla, albo rozkręć słuchawki i zobacz czy luty napewno łączą

Opublikowano

@Oski0202 Masz jakiś pomysł jak je otworzyć czy nie ?

czy próbować na chama je otworzyć ?

Te miękkie "coś" spróbuj jakoś wyciągnąć i powinny ukazać się śrubki!

.

Albo jakiś x-kom?

.

A za słuchawką nie ma śrubek? 

b8vA8z.png

Opublikowano

@M4rian Welur co to takiego ?

@Oski0202 już miałem że wysłałem a sprzedający odesłał takie jak wysłałem też z elektroniką i napisał że to była moja wina, więc już mi się nie chce tego robić bo i wiem jakie to będą skutki.

A są jakieś komisy/sklepy które naprawiają słuchawki ?

To bym tam zaniósł może by oni mi to zrobili.

Opublikowano

twd8286.jpg

I teraz pytanie tam gdzie już sprawdziłem to jest całe i teraz jak to rozkręcić jest jakiś filmik ? lub zdjęcia ?

@M4rian

@Sunnyline2

Potrzebujesz poradnika do odkręcania śrubek? xD

Kup w jakimś netto/tesco powinni mieć takie zestawy z śrubokrętami...

.

A i dałeś do złego działu

b8vA8z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...