Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasin - niewidka

Dodgers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak pozostać długo w stanie niewidzialności. Widziałem jak jakiś assasin użył Shadow Dash i używał pełno skilli w plecy mobka, a on nawet sie nie ruszył. 

Opublikowano

Prosty trick na solowania assassinem wszystkiego - ulepsz shadow dash, tak aby miał 6 sekund cd, i cały czas spamujesz tym w przeciwnika od tyłu, tak, że on nie zauważy cię nawet na chwilę.

Możesz jeszcze wykorzystać inne skille przydłużające stealh : hook kick na otrutego przeciwnika, shadow drain na otrutego przeciwnika, decoy i shadowdance ( jeśli masz dobry refleks ), shadowless step.

Opublikowano

zaczynasz biegnąc na ogos -> ppm -> bijesz na niewidce pod koniec rzucasz daggera pod x i szybko 1 z shadow drainem -> kończysz hook kick na jeszcze zatrutego -> bijesz -> konczy Ci sie naciskasz 3 (ulepszone do 3 lvl chyba) -> znowu niewidka w czasie której powinno Ci sie przeładować x i 1 xD 

wychodzi z tego okolo 30 sekund 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

zaczynasz biegnąc na ogos -> ppm -> bijesz na niewidce pod koniec rzucasz daggera pod x i szybko 1 z shadow drainem -> kończysz hook kick na jeszcze zatrutego -> bijesz -> konczy Ci sie naciskasz 3 (ulepszone do 3 lvl chyba) -> znowu niewidka w czasie której powinno Ci sie przeładować x i 1 xD

wychodzi z tego okolo 30 sekund 

Mój sposób lepszy, tak zabiłem jakiegoś bossa w E. Fleet :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...