Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jhin

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż mam mały problem z nowym champem, jako iż mainuje adc i uwielbiam postacie typu ez/graves czyli nie takich typowych napierdalaczy pokroju jinx i vayne, postanowiłem sobie kupić Jhina. Ogólnie mechaniki postaci i sama postać bardzo mi się podoba, niestety jakoś nie mogę się odnaleźć w tej postaci :/ Teraz zastanawiam się czy rzeczywiście tym na adc się powinno chodzić. Głównie chodzi mi o fakt, że jakoś nie jestem w stanie w jakichś większych fightach cokolwiek robić, ciężko z ucieczką na tej postaci i jakoś nie mam "tajmingu" do skilli, jakieś porady lub coś? :(

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Specjalista
Opublikowano

Nie graj nim na adc, jak już nadaję się tylko na mid'a, ale i tak w 60% przypadkach Jhin tylko feeduję, oprócz fajnego ulta nie ma nic ciekawego

Opublikowano

10 rankedów na adc i wynik 8/2 win.

Generalnie champion bardzo słaby, a ratuje się jedynie ultem, którym musisz obijać przed walką.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Witam,

otóż mam mały problem z nowym champem, jako iż mainuje adc i uwielbiam postacie typu ez/graves czyli nie takich typowych napierdalaczy pokroju jinx i vayne, postanowiłem sobie kupić Jhina. Ogólnie mechaniki postaci i sama postać bardzo mi się podoba, niestety jakoś nie mogę się odnaleźć w tej postaci :/ Teraz zastanawiam się czy rzeczywiście tym na adc się powinno chodzić. Głównie chodzi mi o fakt, że jakoś nie jestem w stanie w jakichś większych fightach cokolwiek robić, ciężko z ucieczką na tej postaci i jakoś nie mam "tajmingu" do skilli, jakieś porady lub coś? :(

Disu tym junglowal, ale dis ma raka wiec nie wiem czy powinno się tam tym grac, Over grał mida, średnio mu szlo, ogólnie ja bym w ogolę na sile nie wtrącał tej postaci do teamcompu, można sobie dla zabawy od czasu do czasu pograć ale czy warto to pickowac gdy co innego jest dostępne albo chcesz tryhardowac? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Wg mnie jest taki sobie. Ma ogromną przewagę w Ad nad innymi adc

Stun z ogromnym zasięgiem robi swoje na gankach

A ult przydatny gdy enemy zostanie low hp tymbardziej że mamy kilka strzałów

Kiepsko się farmi ponieważ przeładowanie jest dosyć długie(dłuższe niż u gravesa)

Jego pułapki odgrywają małą rolę mogli by zastąpić ten skill czymś innym

Ogółem wg mnie postać mało warta uwagi no chyba że w dywizjach bronze/gold tam akurat da się tą postacią dużo robić a w wyższych gdzie gracze potrafią ją bez problemu skontrować gra nie ma sensu

Opublikowano

Wg mnie jest taki sobie. Ma ogromną przewagę w Ad nad innymi adc

Stun z ogromnym zasięgiem robi swoje na gankach

A ult przydatny gdy enemy zostanie low hp tymbardziej że mamy kilka strzałów

Kiepsko się farmi ponieważ przeładowanie jest dosyć długie(dłuższe niż u gravesa)

Jego pułapki odgrywają małą rolę mogli by zastąpić ten skill czymś innym

Ogółem wg mnie postać mało warta uwagi no chyba że w dywizjach bronze/gold tam akurat da się tą postacią dużo robić a w wyższych gdzie gracze potrafią ją bez problemu skontrować gra nie ma sensu

No właśnie też uważam że pułapkę powinni mu zastąpić czymś co by zwiększyło mu mobilność, bo ten speed z pasywy jest niekoniecznie przydatny :/ Póki co sobie go odpuszczę, poczekam może jakiś buff pójdzie albo coś :>

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Nie jest taki zły, wystarczy dobrze opanować mechanikę przeładowania. Jak użyjesz E (i ktoś w to wdepnie), to z automatu możesz użyć W, co powoduje, że typ zbiera snera i obrażenia. Trzeba nauczyć się racjonalnie używać tego Q, ponieważ w fazie laneowania poprzez dobicie np. 3 minionów z Q, a potem jeszcze odbicie się w champa powoduje, że obrażenia drastycznie się zwiększają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...