Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą wersję ETS 2 warto kupić?

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam który steam z ETS kupić :

Euro Truck Simulator 2 - za 9,99 Euro

Euro Truck Simulator 2 - East Expansion Bundle - za 13,99 Euro 

Euro Truck Simulator 2 - North Expansion Bundle - za 17,49 Euro

Euro Truck Simulator 2 - Deluxe Bundle - za 23,99 Euro

Który bardziej się opłaca wykupić ? 

Który ma więcej możliwośći i jakie to są możliwości niż na piracie. ?

Budowniczy
Opublikowano

Euro Truck Simulator 2 Deluxe Bundle - w tej wielkim pakecie  masz zawarte wszystkie ETS'y, w tym dodatki i DLC + do tego dochodzą gry związane z autobusami i ciężarówkami. Kup tą wersję, kosztuje dużo, ale będziesz mieć wszystko ;) Tutaj masz dokładny opis do gier zawartych w tym pakecie - http://store.steampowered.com/sub/64904/?l=polish

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie, wszystkie dodatki się najbardziej opłaca brać. Dlaczego ? ponieważ wiele modyfikacji (w tym przypadku mapy) wymaga DLC scandinavia i DLC going east :)

Ludzie polecają też jakieś DLC co urozmaica Scanię. Malowania czy coś ;p, ale nie wiem czy warto...

Opublikowano

@up chyba chodzi o po prostu malowania trucków, nie nie warto. Ponieważ jak pobierzesz skina/model z neta to już Ci nie potrzebny ten malunek. Ew. fajnym dodatkiem jest jeszcze ten na ładną kabinę (nie wiem jak to się nazywa xD) tam gdzie są te różne wisiorki i inne duperele :)

Ten dodatek właśnie 3 euro kosztuje to się za głowę złapałem i mówię do kumpla "po cholerę to kupiłeś" ;-;

Opublikowano

@up chyba chodzi o po prostu malowania trucków, nie nie warto. Ponieważ jak pobierzesz skina/model z neta to już Ci nie potrzebny ten malunek. Ew. fajnym dodatkiem jest jeszcze ten na ładną kabinę (nie wiem jak to się nazywa xD) tam gdzie są te różne wisiorki i inne duperele :)

Ten dodatek właśnie 3 euro kosztuje to się za głowę złapałem i mówię do kumpla "po cholerę to kupiłeś" ;-;

Ależ mocno muszę Cię przeprosić... wprowadziłem Cię w błąd, rzeczywiście powstał nowy dodatek do ETS'a na modyfikacje do Scanii... jego akurat się opłaca, fajnie to wygląda :)

Co w nim jest takiego fajnego przekonaj mnie lel ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...