Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zengaming

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam kilka pytan co do tej strony.

Da sie zrobic aby nie grac z orzelkami? Bo mam golda i nie da sie ich w ogóle zabić, żeby były goldy.

Da się zagrać przeciwko sobie np że grasz z 2kontem na którym masz CS:GO?

@Edit 3x z rzedu trafiam na globala jakiegos... co ma 3k godzin w grze i dragon lore

Da się przesyłać sobie monety?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Gdyby dało się grać za samym sobą to ludzie nabijali by sobie miliony coinów co było by bez sensu. Przesyłanie punktów też jest zbędne, gdyż handlowano by nimi na allegro. 

Opublikowano

Dało się grać sam ze sobą ale jakiś czas temu to zostało usunięte i bardzo dobrze :) sam na tym nie skorzystałem choć to nie było wbrew regulaminowi nabijanie sobie coinsów, co do gry to ja 2 dni temu awansowałem do kałacha i jakoś zdobyłem te 300 coś zwycięstw w niewielkim nakładzie czasu, więc da się, ale wiadomo orzełki mają łatwiej niż goldy, nie da się handlować :)

PS. teraz to za darmo za zwycięstwo masz 10x mniej niż wcześniej więc słabi gracze raczej odejdą i zostaną tylko lepsi.

Opublikowano

Dało się grać sam ze sobą ale jakiś czas temu to zostało usunięte i bardzo dobrze :) sam na tym nie skorzystałem choć to nie było wbrew regulaminowi nabijanie sobie coinsów, co do gry to ja 2 dni temu awansowałem do kałacha i jakoś zdobyłem te 300 coś zwycięstw w niewielkim nakładzie czasu, więc da się, ale wiadomo orzełki mają łatwiej niż goldy, nie da się handlować :)

PS. teraz to za darmo za zwycięstwo masz 10x mniej niż wcześniej więc słabi gracze raczej odejdą i zostaną tylko lepsi.

mam juz 100coinsow a trafiam na orzelka supreme badz globala ktory mnie zabija z awp odrazu gdy nawet sie z respa nie rusze bo zza sciany dostaje

Opublikowano

mam juz 100coinsow a trafiam na orzelka supreme badz globala ktory mnie zabija z awp odrazu gdy nawet sie z respa nie rusze bo zza sciany dostaje

To może na jakiegoś kałacha z haxami ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...