Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] MadixxD, yolinho

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ravoner witaj, tu yolinho. Uważam, że zostałem niesłusznie zablokowany. Przejdę od razu bez zbędnej przemowy do opisania sytuacji, ponieważ mam jutro bardzo ważny sprawdzian. Dostałem bana za multikonto, ale nie mma pojęcia dlaczego? Chodzi o to, że mam w profilu "jestem współwłaścicielem konta madixxd"? Wydaje mi się, że tak, ale szybko tłumacze. Używałem tamtego konta przez rok, jest to konto kolegi. Po kłótni z nim w życiu realnym i jego grozbach w moim kierunku postanowiłem wyjść na prostą i nie być od niego zależnym, utworzylem na cudownej stronie mpcforum własne superowe konto, które nazwałem yolinho. Także. MadixxD używałem rok, bo nie chciałem tworzyć swojego konta, nie mogłem. Nie pytaj jak. Źle odpisałem ten dopisek na profilu. Tam powinno być "byłem współwłaścicielem konta MadixxD", ale za to serdecznie przepraszam! Nie chciałem. Nie wiedziałem o tym po prostu to jest moje konto, tamto jego. Dla dowodu to konto zostało stworzone w sobotę. Nie jest to multikonto,ponoewaz po utworzeniu tego konta z tamtego juz nie korzystam. To, yolinho jest moim głównym kontem na mpc. Do tamtego juz nie mam dostępu. Wnoszę o odbanowanie yolinho. Jego - MadixxD nie musisz. Chciałbym za ten spór serdecznie przeprosić i mam nadzieje, ze postawisz się w mojej sytuacji i mnie zrozumiesz. Myślę, że tak, bo na ts spotkałem fajnego admina. Pozdrawiam i ponownie przepraszam, yolinho.

Opublikowano

­

@Ravoner witaj, tu yolinho. Uważam, że zostałem niesłusznie zablokowany. Przejdę od razu bez zbędnej przemowy do opisania sytuacji, ponieważ mam jutro bardzo ważny sprawdzian. Dostałem bana za multikonto, ale nie mma pojęcia dlaczego? Chodzi o to, że mam w profilu "jestem współwłaścicielem konta madixxd"? Wydaje mi się, że tak, ale szybko tłumacze. Używałem tamtego konta przez rok, jest to konto kolegi. Po kłótni z nim w życiu realnym i jego grozbach w moim kierunku postanowiłem wyjść na prostą i nie być od niego zależnym, utworzylem na cudownej stronie mpcforum własne superowe konto, które nazwałem yolinho. Także. MadixxD używałem rok, bo nie chciałem tworzyć swojego konta, nie mogłem. Nie pytaj jak. Źle odpisałem ten dopisek na profilu. Tam powinno być "byłem współwłaścicielem konta MadixxD", ale za to serdecznie przepraszam! Nie chciałem. Nie wiedziałem o tym po prostu to jest moje konto, tamto jego. Dla dowodu to konto zostało stworzone w sobotę. Nie jest to multikonto,ponoewaz po utworzeniu tego konta z tamtego juz nie korzystam. To, yolinho jest moim głównym kontem na mpc. Do tamtego juz nie mam dostępu. Wnoszę o odbanowanie yolinho. Jego - MadixxD nie musisz. Chciałbym za ten spór serdecznie przeprosić i mam nadzieje, ze postawisz się w mojej sytuacji i mnie zrozumiesz. Myślę, że tak, bo na ts spotkałem fajnego admina. Pozdrawiam i ponownie przepraszam, yolinho.

Ale z tamtego konta korzystały dwie osoby: Ty i Twój kolega, tak?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

­

Ale z tamtego konta korzystały dwie osoby: Ty i Twój kolega, tak?

@Ravoner Moze inaczej, konto kolegi - przez niego stworzone, 99% postow pisalem ja, kolega od swieta wchodzil na stronke. To prawda nie powinno tak byc, lecz nie zwracalismy na to uwagi...Przepraszam jeszcze raz, to sie nie powtorzy. Pozdrawiam i prosze o UnBana. 

YOLINHO

Opublikowano

­

@Ravoner Moze inaczej, konto kolegi - przez niego stworzone, 99% postow pisalem ja, kolega od swieta wchodzil na stronke. To prawda nie powinno tak byc, lecz nie zwracalismy na to uwagi...Przepraszam jeszcze raz, to sie nie powtorzy. Pozdrawiam i prosze o UnBana. 

YOLINHO

No to unbana nie będzie jak z konta korzystały dwie osoby.

Opublikowano

­

No to unbana nie będzie jak z konta korzystały dwie osoby.

Przeciez pisze Ci, ze on wchodzil od swieta...on nie uzywa wogole mpcforum...okaz troche serca -.-

Zrobie wszystko, to konto jest strasznie mi potrzebne...

Opublikowano

­

Szczerze myslalem, ze admini sa bardziej zrozumiali...

Ja też. xD

To chcesz, żeby które konto zostało odbanowane?

Opublikowano

­

@Ravoner chcialbym prosic o odbanowanie konta 

yolinho

Pozdrawiam :)

yolinho zostanie odbanowany, a na MadixxD blokada pozostanie.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

A

­

yolinho zostanie odbanowany, a na MadixxD blokada pozostanie.

Dziękuję i pozdrawiam.

A mozna wiedziec kiedy? :D

Opublikowano

A

A mozna wiedziec kiedy? :D

Konto o nazwie wyświetlanej: yolinho zostało odbanowane.

Tak jak prosiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...