Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sensual DNO! oszust!

Nasdal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dzisiaj wpadłem wyjaśnić jedną sytuację z wspaniałym technikiem Sensualem. Otóż tak, grałem kiedyś na serwerach Sensuala. Raz mi ukradli konto na steamie, ale myślałem, że zapomniałem passów chociaż kumple mówili mi, że nie mają mnie w znajomych i nie wyszukuje im takiego nicku. Powiedziałem walić to, kupie sobie nowe. Ostatnio miałem na facebooku 2 włamy, za pierwszym razem nic mi nie zmieniło tylko po prostu osoba wysyłała dziwne wiadomosci do ludzi. Za drugim włamem ktoś zmienił mi nazwe na facebooku na Andrew Duda, dodał różne zdjęcia Andrzeja Dudy. Jestem pewien, że jest to sensual... Na sam koniec dziś kumpel mi pisze po południu, że znalazł moje konto na steamie, ale ktoś zmienił nazwe na SensuaL, ustawił profil prywatny. Jest nawet moje steamid na steamie mam login pawliczenko509 a id to pawlic czyli typek nie zmienił do końca. Zrobię zdjecie, że jest tam mój nick stary póki jeszcze nie zaczął zmieniać tak nicki, aby nie było widać starego. ­Jest ten link w załączniku. Link do profilu, który został skradziony: http://steamcommunity.com/id/pawlic    

Najlepsze jest to, że nie mogę przypomniec hasla przez e-mail i zapewne na poczte mi sie tez wkradł... Jeżeli ktoś grał na serwerach owego technika zachęcam do zmienienia haseł do poczty bo również posiadał, steama oraz wszelkich rzeczy. Jeśli ktoś ma jakieś pytania bo nie wiem myśli, że oszukuje to proszę śmiało pytać... Odpowiem na wszystkie! Proszę nie usuwać tego tematu gdyż jest to temat aby ludzie szybko zaczęli zmieniać hasła do swoich facebooków, poczt i tego typu rzeczy. Zachęcam do kulturalnej dyskusji. 

­Z tego co słyszałem to SensuaL jest w administracji Revorii, a ja na tym serwerze osiągnąłem 193 lvl...

post-1453073-0-42437300-1454962730_thumb.png

Opublikowano

Ta a mnie wyruchal PIS, moze jakies dowody procz SS na ktorym nic nie ma ? Oskarzac to latwo, gorzej udowodnic, a to ze cos "slyszales" to wiesz

ban.gif

Opublikowano

Ktoś mi zayebał konto, następnie kumpel je odnalazł bo w znajomych nie miał mnie bo ta osoba go usunęła i ustawiła profil prywatny, a gdy już znalazł to na screenie na samym koncu widac Pawliczenk0 czyli mój nick w cs, nastepnie zmienil nick na Sensual...

Opublikowano

Grałem na serwerach na których warto było grać i myślałem, że nie muszę się tam o nic bać bo nie ma przekrętów... Myliłem się i tera zostałem bez konta steam.­

Opublikowano

Możliwe, że go nie ma w teamie ja dostałem taką informację i mam takie przypuszczenia. Jak jest na prawdę, tego nie wiem.­

Opublikowano

Sensuala nie ma u nas w teamie :( Masz złego informatora i zbyt mocnego dealera

Nie? o.O

Oddam co do grosza tylko proszę usuń to i nie odkrywaj więcej kart prawdy o mojej osobie! Ziomek...

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Mhm, czyli po prostu ktoś mi ukradł konto i specjalnie zmienił nazwe na Sensual, ale to wcale nie byłeś ty... Yhym...­

Opublikowano

Mhm, czyli po prostu ktoś mi ukradł konto i specjalnie zmienił nazwe na Sensual, ale to wcale nie byłeś ty... Yhym...­

Nie no, to ja.

Opublikowano

­

Na to wychodzi.

No przecież to napisałem. =P

A tak serio: myślisz, że potrzebne byłoby mi Twoje konto na steam czy też fb? Nie będę tutaj więcej odpisywał, siemka. :P

Opublikowano

Aha, czyli ktos by sobie ustawił po prostu twój nick na skradzionym koncie tak bez przeczyny? Ciekawe...

Opublikowano

To jest mój kumpel którego znam od 2 klasy i mieszka ze mną w tej samej miejscowości, prócz tego on nie ogarnia na tyle żeby odgadnac moje hasło, nie ma szans.­

Opublikowano

Ktoś mi zayebał konto, następnie kumpel je odnalazł bo w znajomych nie miał mnie bo ta osoba go usunęła i ustawiła profil prywatny, a gdy już znalazł to na screenie na samym koncu widac Pawliczenk0 czyli mój nick w cs, nastepnie zmienil nick na Sensual...

A co to jeden sensual jest na swiecie? Rownie dobrze mogl ktos sie podszyc pod niego i raczej nie bylby taki glupi swojego nicka uzywac zwlaszcza jesli sie znacie. 

ban.gif

Opublikowano

Temat do zamkniecia... Juz chyba wiem kto nie lubi mnie i się podszył pod Sensuala... Sorka za oskarżenia Sensual.­

Temat do zamkniecia... Juz chyba wiem kto nie lubi mnie i się podszył pod Sensuala... Sorka za oskarżenia Sensual.­

Opublikowano

Sprawa wyjasniona, juz wiem kto mi sie włamał... Włamał mi się pewien uzytkownik, który otrzymał całą baze od flourine  gdyż udostepnił ją na stronie Inarisa i Rayena... Dziekuje dobranoc, przepraszam SensuaL za oskarżenia.

Opublikowano

Sprawa wyjasniona, juz wiem kto mi sie włamał... Włamał mi się pewien uzytkownik, który otrzymał całą baze od flourine  gdyż udostepnił ją na stronie Inarisa i Rayena... Dziekuje dobranoc, przepraszam SensuaL za oskarżenia.

Szkoda, że tak szybko to się wyjaśniło bo naprawdę można było się pośmiać :(

zandia_sygna.png

Opublikowano

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...