Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd Shakes & Fidget ?

LeoTar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shakes & Fidget !

Hejo słyszałem o plikach na nowy wygląd sfgame może ktoś ma te pliki albo tworzy ? ja tak to poproszę o pliki .Na prawdę to nie umie pisać plików ani programować jest takich dużo osób którzy umieją programować może ktoś napiszę czekam na pliki nowe i pozdrawiam wszystkich ! :D

Leo ~

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Jak na razie nie ma żadnych plików. Chyba, że global :)

Ale pewnie ktoś już pracuje, ale na pewno nie wyda tak szybko tych plików, ponieważ będzie je chciał zostawić dla siebie.

P.s żaden polak jeszcze nie pracuje nad plikami ~ INFO POTWIERDZONE

baner4.gif

Opublikowano

Nowa wersja taka łatwa... :>

Pieprzenia miałem z itemkami (przesuwanie między slotami, plecakiem, eq itp), bo wszystko w jednym akcie napchali i człowiek mógł się pogubić. :P­

Opublikowano

Shakes & Fidget !

Hejo słyszałem o plikach na nowy wygląd sfgame może ktoś ma te pliki albo tworzy ? ja tak to poproszę o pliki .Na prawdę to nie umie pisać plików ani programować jest takich dużo osób którzy umieją programować może ktoś napiszę czekam na pliki nowe i pozdrawiam wszystkich ! :D

Leo ~

Nie znajdziesz takich plików.

Ewentualnie możesz sam sobie je napisać ;)

Prace trwają owszem. Ale na publikacje nie ma co czekać.

Opublikowano

Nie znajdziesz takich plików.

Ewentualnie możesz sam sobie je napisać ;)

Prace trwają owszem. Ale na publikacje nie ma co czekać.

Chyba że z globala, tylko trzeba przejść przez mase blokad.

­

Opublikowano

Chyba że z globala, tylko trzeba przejść przez mase blokad.

­

Nie rozumiem.

Nie rozumiesz Adve na czym polegają owe zabezpieczenia. Porównaj wysyłane requesty przez global a przez privy - pierwsze "zabezpieczenie".

Z globala swf i config jedynie są potrzebne + js.

Kolejna rzecz - randomowe hasła.

Wykorzystasz dziurę - to wtedy kolejny problem, musisz złamać jak są hashowane hasła podczas rejestracji. (takiego czegoś nigdy nie widziałem, nawet na my-sfgame aż tak nie ma).

­

Opublikowano

Nie rozumiem.

Nie rozumiesz Adve na czym polegają owe zabezpieczenia. Porównaj wysyłane requesty przez global a przez privy - pierwsze "zabezpieczenie".

Z globala swf i config jedynie są potrzebne + js.

Wykorzystasz dziurę - to wtedy kolejny problem, musisz złamać jak są hashowane hasła podczas rejestracji. (takiego czegoś nigdy nie widziałem, nawet na my-sfgame aż tak nie ma).

­

Chodziło mi o to, że plik swf z globala jest zakodowany xD.

­

Opublikowano

­

Zlamac? Wystarczy jedna linijke kodu przeczytac, a nie widziales bo brak ci doswiadczenia, jak dla mnie nic dziwnego. Diwne bylo kiedy wysylali hasla w plaintext i tylko uzywali md5

Opublikowano

Zlamac? Wystarczy jedna linijke kodu przeczytac, a nie widziales bo brak ci doswiadczenia, jak dla mnie nic dziwnego. Diwne bylo kiedy wysylali hasla w plaintext i tylko uzywali md5

W md5 używali kiedyś, więc... :)

No dobra - nie złamać. Wystarczy req odpowiednio przygotować sobie, wykorzystać dziurę i napisać skrypt zmieniający hasło w rejestracji na takie jakie będzie wyrzucone przez swf w logowaniu. :P

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...