Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Venom-Mu S3E1 - 1111X

venommu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LPKiorY.png

DWv5b0o.png67L4OGa.pngJIhkUxV.png

Vote before server start and get 3 TIMES more credits on it!

Ru:

Открытие сервера будет 02.12.2016,

скорость сервера и 1111xp,

падение 10-40%,

версия Season3 Episode1

En:

Server start will be on 2016-02-12 at 20:00 (+2 gmt)

Server version: Season 3 episode 1

Experience rate: 1111x

Drop rate: 10-40%

Exc. drop rate: 1-10%

BALANCED PVP

Reset level: 400

After reset: Stats keep

Grand reset: 100 resets 800 credits reward

NO JEWELS IN SHOP

Blood Castle winning prize Souls Bless

Add stats commands: /str /agi /vit /ene /com

3D grahpic available - F7 button.

Off shop command - /offshop.

Guard buffer gives BK and SM buffs

Screenshots:

jxGlkTB.jpg

Opublikowano

no fakt my +1 jesteśmy ruskaje +2 wiec chyba 19:)

Przeprowadziłem dogłębnie pisemne obliczenia, i wynika z nich jednoznacznie, ze o 19. Wiec nie chyba, tylko na pewno :D

Pobrales juz klienta? ;p

Opublikowano

Pobieram dziś, zobaczymy jak długo to będzie stało oraz ile osób na starcie. 

Opublikowano

Boze, widzisz i nie grzmisz.. Pierwszy raz w zyciu wbilem na taki serwer, i szczerze zaluje. Nigdy na czyms takim nie grałem.. Serwer robiony pewno przez jakieś dzieci, zero zabezpieczen nic.. Jeden admin w pierwszych chwilach serwera rozdaja itemi exc za darmo :D, i to dwa razy.. drugi natomiast admin zbiera noby i expi na arenie.. No bez jaj, tak jakby sami nie mogli nic osiagnac.. Spoty zrobione bez ładu i składu, wszystko rozjebane, respi się gdzie chce.. W niektórych lokacjach (najwazniejszych) o spotach mozna pomarzyc.. Pełno bugów.. Po zrobieniu resa, takie lagi, ze ledwo co da sie ruszyc, niby to naprawiaja, ale czy im sie to uda? .. Walic ich.

Tak samo przed zrobieniem resa, trzeba sie rozebrac do naga.. nosz kurwości złote :D. Mamy 21 wiek... Dodatkowo człowiek w ciagu jednego resa wychodzi jakieś 20/30 kamieni, z wypadajek typu firecracker, gold medal, silver medal, heart of lvoe etc. dropia piora/ cresty/ kamienie/ eq+10. O wingi bardzo łatwo, tak samo o wszystko inne.. Za resy dostaje się 100 credytów.. W jedna noc jestes w stanie naszastac na pół seta F.O za credyty xD 

Serwera NIE POLECAM!!!!

Straciłem przez niego 4 godziny zycia. Powtarzam, takiego chłamu nie widziałem juz od bardzo dawna.

Serwer nie nadaje sie ani do zabawy.

Tak więc moi mili, nie pobierajcie go, szkoda czasu.

Serwer juz pewnie lezy, padl na 95% koma 6, pisze to tylko dlatego

by Was ustrzec i w niedalekiej przyszlosci gdy na nowo wstanie

go nie odwiedzali.

Pozdrawiam ludzi z którymi przez te kilka godzin grałem, GoSu, WojtekBK, Bydlak, qpad (czy jakoś tak) Nie pamietam zbyt dokładnie Twojego nicku, ale jakoś tak się pisało, tak czy inaczej się nie gniewaj.

JAK ZWYKLE KILKA MIEJSC W TOPCE NASZE!

Pozdrawiam ASHUR/ Unknown!

J

NIE POLECAM!

Opublikowano

ASHUR popieram! Dno ten server, zresztą już OFF albo R.I.P... ^_^ Pozdro i do zoba:D

Godzine po tym, jak odszedłeś strona została zhackowana, pózniej serwer przestał istniec :D Miałeś czuja :P

R.I.P niech mu ziemia lekką będzie. Mam nadzieję, że niedługo wstanie coś na prawdę konkretnego i się znowu zobaczymy B)

Dzięki za info w takim razie panowie 

Nie ma za co, od tego tu jesteśmy, by przestrzegac przed takim złem :v

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...