Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MM dobieranie rang

liberatorek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, witam wszystkich!
Mam pytanie, na poprzednim koncie steam dopiero co kupionym cs;go po wbiciu 3lvl dobieralo mi ciagle goldy lub kalachy. Stwierdzilem, ze zaczne  znow swoja przygode z cs:go i mam pytanie, zeby w mm dobieralo mi na poczatku silverow podczas wbijania tego 3 lvl musze grac jak, bot jakis? 

Opublikowano

Nigdy nie dobierze Ci silverów, to zależy od szczęścia, te pierwsze 10 gier to jest tak, że system przeanalizuje twoje statystyki i po 10 meczach wrzuci Cię do tej rangi na jakim poziomie grasz, na 1 meczu już możesz trafić na globale a na drugim już na silvery i na odwrót.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie moze trafic na globale w pierwszym meczu -,-

Zaczyna dobierac od niskich rang tj. silver/gold i zaleznie od twoich statystyk bedzie dostosowywac te rangi. Bedziesz wygrywal - da ci wyzsze rangi.

graphic.png

Opublikowano

Na start zaczynasz od goldzików 1-3. Jak przegrywasz i masz słaby wynik to ci dobiera mniejsze rangi. Jeśli wygrywasz i masz dużo killi na + to ci dobiera z każdym następnym meczem wyższe rangi. Po prostu musisz przegrywać mecze i nic nie zabijać xD

Opublikowano

Po tym update chyba się zmieniło, przynajmniej ja tak miałem, że na smurfie w pierwszym meczu grałem tylko na silvery 1 i unrankedy :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...