Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam czy jest jakiś serwer z Likanem który nie jest zbugowany?

Osk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem na PROMT2 to połowa skili nie trafia praktycznie 0 ludu pełno bugów..

Nie wiem gdzie ty masz te "pelno bugow" i brak graczy  ^^

ban.gif

Opublikowano

na ch1 w jinnio 2 sklepy -.- eq na 300 z is . Likan nie trafia z skilli . na mape exp mozna wejsc tylko na ch2 . SWITch boty przeskakują nawet na najniższej prędkośći.

Opublikowano

HammerMT2­ ten serwer jest dziwny  . Od razu 254 full eq ... Mi zależy na serwerze na którym normalnie zaczynasz i to nie pl..

Opublikowano

na ch1 w jinnio 2 sklepy -.- eq na 300 z is . Likan nie trafia z skilli . na mape exp mozna wejsc tylko na ch2 . SWITch boty przeskakują nawet na najniższej prędkośći.

Sklepy to nie ilosc graczy, eq na 300lv jest w systemie ulepszen, mapa expa dziala na ch1, BS rowniez dziala tylko trzeba potrafic go uzywac   B) A co do likana to "nie trafia" bo to pierwszy serwer na ktorym on byl w PL i jest ciagle poprawiany.

ban.gif

Opublikowano

To jaki sens jest dodawać postać ,która jest zbugowana. Nie wmawiaj mi ,że nie potrafię używać Bs . Gdzie są według ciebie ci wszyscy ludzie skoro na ch1 jakoś ich nie widać. Do tego moby są zbyt silne.

Opublikowano

Jest bardzo mało serwerów z likanem, jeżeli chcesz grać nim bez większych bugów to polecam PL'a, albo Hammermt2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...