Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem- shadery wyłączają minecrafta

Yuqosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam minecrafta by zyczu. Stworzyłam paczkę modów z modem na shadery non forge na 1.7.5. Po załadowaniu i włączeniu minecrafta, chciałam sprawdzić czy działają więc weszłam na serwer i jak kliknęłam jaki shader wyłączyło mi minecrafta, a na pulpicie wyskoczył mi plik tekstowy hs_err_pid9208. Więc usunęłam folder .minecraft i .minecraftbyzyczu i zainstalowałam od nowa minecrafta. Włączyłam go znowu i cała historia powtarza się od nowa. Co mam zrobić? Laptop dostałam 2 miesiące temu. Jest to bardzo dobry komputer. Dużo ramu, ale pomimo wszystko shadery nie działają. Co mam zrobić? Od razu mówię że nie mogę mieć oficjalnej wersji minecrafta. Za pomoc bardzo dziękuję!

Opublikowano

Czy błąd ten pojawia się na każdym launcherze po wybraniu shaderów, czy tylko na Minecraftcie by Zyczu? Tutaj masz dostępne launchery do sprawdzenia:

Spis Launcherów i ModPacków.

Z MC by Zyczu często są problemy, a sam launcher już nie jest aktualizowany. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...