Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta gra jeszcze żyje?

Wreav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta gra jeszcze żyje? Czy serwery świecą pustkami? Czy poza kanałami nouszahr da radę zagrać na mapach typu tehran highway 32/32 lub nawet 64/64? 

Opublikowano

Graczy nadal dużo i nadal będzie jak najbardziej opłaca się kupić!Przynajmniej nie jest tak zbugowana jak 4

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Graczy nadal dużo i nadal będzie jak najbardziej opłaca się kupić!Przynajmniej nie jest tak zbugowana jak 4

Grę posiadam ale ostatni raz grałem w maju i chciałem wiedzieć czy oplaca sie pobierać na nowo.
Opublikowano

Grę posiadam ale ostatni raz grałem w maju i chciałem wiedzieć czy oplaca sie pobierać na nowo.

Oczywiście na serwerach dalej tętni życie.

Opublikowano

Najlepiej będzie jak sam sprawdzisz wchodząc na battleloga :) Ogólnie mówiąc sam się zdziwiłem bo gra naprawde dużo osób - i nie tylko na kanałach ale też na np metro 64/64

Opublikowano

Sporo jeszcze ludzi gra, zresztą możesz sam to sprawdzić. Ludzie jeszcze nawet w BC2 cisną, więc nie ma problemu ze znalezieniem graczy.

Opublikowano

ddd490c656aad.jpg

a to tylko zakładka "ulubione" graczy jest pełno we wszystkich trybach i mapach czy to premium czy edycja zwykła. Premium można kupić nawet za 8 zł na allegro na wielu aukcjach. Warto w nią grać dobry BF od wielu lat :) Polecam zagrać!

4518232164.png

Taki światłowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...