Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt strony podobnej do csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam kilka pytan, pisze stone podobna do doubla, jak narazie mam logowanie, darmowe pkt, jackpota na pkt i ruletke jak na double :) Wszystko na dzialaniach pkt. Mam problem poniewaz nie wiem jak napisac bota/edytowac jakiegos bota ktory bedzie dzialal tak jak na double wyplata/wplata skinow i zamiana na pkt> jak bym mogl takie cos ogarnac? lub czy jest tu ktos co sie na tym zna ? hosting kupuje vps jak wszystko wypali jak narazie wszystko idze zgodnie z planem :D Mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia kilka bogow z ruletka a tak to ok jeszcze by sie przydalo jakies zabezpieczenie :P

Jesli ktos sie zna w tym node.js prosilbym o kontakt priv.

Najlepszy prywatny serwer w Europie!

Opublikowano

wez kod z tego ruskiego jackpota i przeanalizuj kod bota. generalnie musisz pobrac liste itemow w wymianie, za pomoca ich nazw pobrac z marketu albo zewnetrznych stron (polecam to drugie) ceny, potem x100 zeby na coinsy i zamiast dodawac do puli w kodzie bota dodajesz coinsy i tyle. przyda sie tez gdzies to zapisywac i zapisywac stan wymiany (zaakceptowane, odrzucone itp) i na tej podstawie mozesz dawac coinsy.

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...