Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlaySurv - Poszukujemy helperów, yt, budowniczych.

livart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnimi dniami gdy siedziałem sobie przed komputerem. Zdecydowałem się stworzyć serwer.

Wiem że jest tego ogromnie wiele, ale 1 więcej nic nie zmienia. Będzie to serwer easyhc.

I nie mam zamiaru zamykać serwera po tygodniu. Nie będzie żadnej faworyzacji jak to na większości serwerach bywa. Serwer musi się z czegoś utrzymać więc będą rangi takie jak vip lub svip.

To akurat nie powinno nikogo dziwić. Rangi będą na całą edycje w koszcie od 4.92

Dobra przejdźmy do tematu.

PlaySurv.pl

Pilnie poszukujemy helperów, youtuberów lub budowniczych.

Nie oferuję żadnych wynagrodzeń w formie pieniężnej.

YouTuber ma strasznie małe wymagania tylko 50 subskrypcji i reklama z naszego serwera a posiada to co vip.

Helper też nie ma dużych wymagań - Posiada /mute /chat clear

Musi mieć przynajmniej 14lat (Wyjątki się zdarzają) sprawny mikrofon

Budowniczy ładnie budować, nie robić czegoś takiego jak rzeczy nie cenzuralne, tacy również się zdarzali.

Treść podania:

Imię:

Ranga:

Mikrofon:

Ocena budowli(Pomiń jeśli na helpera)

O sobie:

Dlaczego ty:

YouTuber piszę mi na priv :)

Podania składamy tu.

Opublikowano

Imię:Jakub

Ranga:Helper jeśli jest wolna to Moderator

Mikrofon:Sprawny

O sobie:Chodzę do publicznego gimnazjum jak to w gimnazjum pójdę usiądę na dupie i siedzę przez 7/8 godzin Jestem miły uczciwy pomocny (nie mówię że mądry) ale z Ortografia wszystko okey

Dlaczego ty:Gram w minecrafta od wersji beta bylem już na niektórych serwerach adminem modem chatmodem to czemu by i tu nie spróbować 

Opublikowano

Imię:Jakub

Ranga:Helper jeśli jest wolna to Moderator

Mikrofon:Sprawny

O sobie:Chodzę do publicznego gimnazjum jak to w gimnazjum pójdę usiądę na dupie i siedzę przez 7/8 godzin Jestem miły uczciwy pomocny (nie mówię że mądry) ale z Ortografia wszystko okey

Dlaczego ty:Gram w minecrafta od wersji beta bylem już na niektórych serwerach adminem modem chatmodem to czemu by i tu nie spróbować

Przyjęty napisze na priv :)
Opublikowano

Imię: Łukasz

Ranga: Helper

Mikrofon: Sprawny

O sobie: Jestem Gimnazjalistą co widać chyba po wieku :P. Ortografie mam ogarniętą jak i również jestem bardzo uczciwy.

Dlaczego ty: Prowadzę swój serwer oraz także jestem ChatModem na innym z serwerów. Znam wiele potrzebnych komend. Stwierdziłem że się zgłoszę bo czemu by nie 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...