Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq na dropka 35 lvl

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć planuje zrobić dropka 35 lvl do trudnego lochu małp, grać będę prawdopodobnie body aura P i berek G, dropek będzie na prive. Tylko jakie eq i jaka minimalna ilość defa żebym dał radę utrzymać się. Mam buffa 31,4% błogo i pomoc a odbicie dopiero robię.

b6b78815.png

Opublikowano

śmierta +9 2k hp 10 do pż z kd +4 defa uchyłki

hełm na 21 +9

pięciokątna +9 najlepiej NNO

ribek/fms śr 30+ z kd potwora, śmierci

Butki/nasior z hp/krytem. Na tym lvl to średnio z konkretnymi butami więc może być na 1 lvl nawet.

Branza (polecam ebonitową) z hp

Ebo +9 z przetopami

Wszędzie gdzie się da bony na hp/do pż/na zwierzęta

Ogółem, według mnie lepiej w trudnym lochu dropi się na wyższych lvlach, tak od 45+

who cares?

Opublikowano

No tak ale dropić po 23 medale na godzinę z łapą to trochę słabo, a nie chce grać tygodniami by zrobić eq dzięki któremu będę miał spokojną grę. Po podliczeniu defa z samego eq będę miał +/- 260 do tego bojowiec ale będę chciał zdobyć pieczęć, i teraz jeszcze jedno pytanie bo jednak trochę to będzie mnie kosztować więc aury nie dam rady zrobić na p i berka na g więc berka zostawię na m1 a aurę na g ale jaki build zastosować bo nie wiem co będzie dobre aura dodaje +/- 400 dmg na g1, hp będę miał około 10k więc tyle powinno wystarczyć, obawiam się że może mi braknąć defa i przez co nie wiem czy może nie pójść buildem 1wit 1str 1def

b6b78815.png

Opublikowano

Nie dasz rady z 260defa, najlepiej tam dropic mentalem/wp. Daruj sobie tego bodego skoro nie masz hajsu na eq albo zmien miejsce zarabiania

Opublikowano

Na eq hajs mam, tylko nie starczy mi hajsu żeby od razu zrobić aure na p i berka na g, a co do zmiany to co mam latać na metki ? bez sensu latać i może liczyć na drop albo stracić godzinę by dostać ku i kd warte łącznie 5k, a 260 defa będę miał z samego eq 38 defa na 35 lvlu, do tego ~40 defa z konia którego później wymienię na 100 defa z pieczęci czyli wyciągnę około 400 defa a z taką liczbą defa i buffem całą komnatę ubijam na dwie osobne grupki mentalem a bodym będę miał prawie dwa razy większy dmg. To że da radę tam bodym bić to już wiem na pewno bo widziałem jak body 35 lvl całą komnatę daje radę, chcę się tylko upewnić czy dobre eq mam kupione 

b6b78815.png

Opublikowano

Mówisz że masz hajs na eq to jakim cudem będzie tylko 300defa? Raz mówisz jedno a raz drugie więc jak mamy ci doradzić. Jak będziesz miał te 400defa to będzie dobrze. Nie lepiej ci WP zrobić?

Opublikowano

żelazko-65 defa, pięcio-kąta-74, śmiert.-123 ( z kd defa5)=262 defa z itemów, 35lvl więc chyba z 38 defa to daje nam 300 z buta + koń tylko na początku będzie bojowiec czyli około ~340 a później wymienię na pieczęć dzięki której będę miał +100 czyli 400. Wp nie lubię i tyle, grałem tym kiedyś i nigdy nie lubiłem tej postaci.

Więc może coś przeoczyłem ale nie wydaje mi się

b6b78815.png

Opublikowano

Na ravii, ale wątpię żeby było coś lepsze od tego bez expienia do 83 lvl, na 50 wydropiłem około 22 medali + inne śmiecie (hematy, muszle itp) no to po 1h miałem prawie 100kk, z tego co się dowiedziałem dropki są w stanie wydropić 30-32 medale w godzinę może nawet więcej.

b6b78815.png

Opublikowano

Wlasciwie to eq nie potrzebne jakies super, masz dobra buffke, wiec troche hp zebys mial (z 12k) i jakis % do pz.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...