Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem niefotogeniczny ! Czy da się to jakoś naprawić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaakceptuj siebie takiego, jakim jesteś. Nie rób żadnych sztucznych min, zgryzyów szczęki, jakichś tików nerwowych z okiem itd.

Też kiedyś brzydko na zdjęciach wychodziłam, ale przestałam na to uwagę zwracać i problem niefotogeniczności znikł.

Opublikowano

Sporo osób jest niefotogenicznych, a w rzeczywistości taka osoba jest ładna.
Jeżeli nie jesteś fotogeniczny to jebnij sobie filterek, operacje, albo poprostu olej to gówno i nie rób sobie zdjęć XDD

banner.jpg

Opublikowano

Reklamacja :D

Spróbuj robić zdjęcia z filtrem np. czarno-białe.

Opublikowano

Nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni.

A tak na serio to ja bym się tym nie przejmował, zaakceptuj siebie takim jakim jesteś i miej wyjebane.

A no i lepiej nie pytaj na forum o porady, bo większość to po prostu idioci lub trolle.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie przejmuj się tym. Jeśli źle wychodzisz na zdjęciach to nie znaczy, że jesteś brzydki. Sprawdź sobie profile lasek, które są brzydkie, sporo z nich profilowym na fb wygląda z*********e, a w rzeczywistości są bleee :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moze tez nie umiesz robic zdjec po prostu, a zdjecia z zaskoczenia to tez nie latwa sprawa, bo przewaznie wyjdziesz zle, jak nie jestes takis super piekny. Daj zdjecie przykladowe jakie bys zrobil, bedzie brzydkie (wedlug Ciebie), ale tylko tak mozemy Ci pomoc

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wyczuwam temat troll. :)

Ściągnij sobie jakieś programy, w którym masz do wyboru dowolną gamę filtrów i takich pierdółek. Wiadomo twarzy nie zmieni, ale zawsze jakoś odmieni zdjęcie w pewien sposób. 

VvJS9Ll.png

Opublikowano

Pewnie ze sie da, opcja "napraw" zawsze dziala xD

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...