Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 30lv?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo! 
Chcę zrobić woja na pieczątki rajdów, mam do dyspozycji buffy od WK / exp na WK. Szybciej dobiję ~30lv (tak do 34) i 20job expiąc go czy robiąc misje?
Ciekawi mnie czy szybciej wbiję ten np 32lv na szopach albo shannerze czy lepiej męczyć te misje, no i pytanie jak z profesją na normalnym expie. Trochę się martwię o to, że wbiję np na szopach 32lv a profesja będzie 10 ;-; Jakieś porady? ;P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Rób te misje, szybko wbijesz, a do tego będziesz miał jobkę. Na expieniu w shanerce/szopach, tej jobki wpadną śmieszne ilości, a sam exp też wcale nie poleci tak szybko.

Opublikowano

Najszybciej wbijesz robiąc misję, za każdą misję na twoim levelu dostaniesz 80-85%. Nie ma szybszego sposobu wbicia levelu przed 55.

Opublikowano

Użyj bota do expienia jeśli się nie boisz o bana. I zostaw go na jakiś czas, od czasu do czasu zerkając czy nie padła Ci postać. Na 32lv będziesz miał z 18+/- jlv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...