Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać lepiej na MM?

ccasterr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mordy o h*j tu biega bo na hsmodzie se wykrecam takie staty przewaznie : 

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/547554401652580465/439F913725D5D20B44CD34C9B6CEF5801BD083AA/ wejdzcie w link tam jest fota

a na MM to juz jest inna sprawa bo nie malo brakuje zeby te statty z dma sie odwrocily... macie jakies porady jak grac lepiej na MM a moze to wina 64 tick? o h*j chodzi to ja sam nie wiem :"D

Opublikowano

Eh, widzę, że tu same kałachy się wypowiadają, pomogę Ci. Najczęstszą przyczyną nie wypalonych akcji jest nie równy oddech, stres, albo jak przyspiesza Ci serce, jak zabijesz z dupy trzech ludzi. Nie stresuj się, da się to opanować w trzy mecze, a może nie zasługujesz na swoją rangę, może nie masz formy, albo inne przyczyny są. Wiem jedno, ja gram lepiej na 64 tick, niż na 128 tick. Więc to różnie bywa, nie stresuj się, graj, a z czasem będziesz rozwalał system.

Opublikowano

Eh, widzę, że tu same kałachy się wypowiadają, pomogę Ci. Najczęstszą przyczyną nie wypalonych akcji jest nie równy oddech, stres, albo jak przyspiesza Ci serce, jak zabijesz z dupy trzech ludzi. Nie stresuj się, da się to opanować w trzy mecze, a może nie zasługujesz na swoją rangę, może nie masz formy, albo inne przyczyny są. Wiem jedno, ja gram lepiej na 64 tick, niż na 128 tick. Więc to różnie bywa, nie stresuj się, graj, a z czasem będziesz rozwalał system.

HAHAHAHAHAAHHAHAAH.

Przy kazdym strzale wstrzymuj oddech a przy sprejowaniu w ogole nie oddychaj.

Opublikowano

Aimy to nie to samo co mmy i nie mozna tego porownywac.Granie na aimach dmach itd to jedna umiejetnosc a granie na mmach to zupelnie co innego,Trzeba mniej grac dmow a wiecej mmow to bedzie odwrotnie i tyle.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ehh...

Jak to mówią "Rome wasn't built in a day" najlepszą odpowiedzią na to pytanie jest jej brak.Skilla zdobywa się poprzez granie ile można to wałkować wiadomo istotny jest też komfort rozgrywki ale to już indywidualna kwestia.

Opublikowano

Nwm przyloz głowę do monitora

Haha dobre!

Co do tematu:

Tak się dzieje gdyż na dm większość ludzi zabijasz w plecy lub są po prostu słabi. DM a RANKED to dwie różne sprawy...

/Żeby być dobrym trzeba trochę grać i raz na jakiś czas wchodzić na dm/warsztat ;)

Opublikowano

Na mm jest wiele innych czynnikow niz na dm. Jest tez tzw ciąg deathmatchowy, gdzie na dm wykrecasz epickie staty a na mm ssiesz. Powinienes ograniczyc dm do godziny dziennie i grac w stosunku dm 1:3 mm. (info by kubik z vexed)

graphic.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAAHHAHAAH.

Przy kazdym strzale wstrzymuj oddech a przy sprejowaniu w ogole nie oddychaj.

Wiesz co to nie równy oddech nie douczony matole ? Ma oddychać, ale ze spokojem. Widzę, że twój tok myślenia jest na poziomie zwierzęcia, ma oddychać jak nie zrównoważony psychicznie, albo jakby pojechał na wojnę ? No człowieku, ty to jakiś powalony jesteś, jak chcesz to nie oddychaj wcale, powodzenia. :)

Aimy to nie to samo co mmy i nie mozna tego porownywac.Granie na aimach dmach itd to jedna umiejetnosc a granie na mmach to zupelnie co innego,Trzeba mniej grac dmow a wiecej mmow to bedzie odwrotnie i tyle.

Nie grać w ogóle DM, nie trenować aima, grać 10 meczy dziennie. Dobre kolego, na DM trzeba grać, to nie jest inna umiejętność, ani cokolwiek innego. Już Ci to tłumaczę, załóżmy, że grasz na poziomie kałacha, a nagle dodaje Ci GE do meczu, no proste zamykasz, nie grasz lepiej od tych ludzi. Możliwe, że tak samo jest z nim, może nie zasługuje na swoją rangę. :>

Opublikowano

Wiesz co to nie równy oddech nie douczony matole ? Ma oddychać, ale ze spokojem. Widzę, że twój tok myślenia jest na poziomie zwierzęcia, ma oddychać jak nie zrównoważony psychicznie, albo jakby pojechał na wojnę ? No człowieku, ty to jakiś powalony jesteś, jak chcesz to nie oddychaj wcale, powodzenia. :)

Nie grać w ogóle DM, nie trenować aima, grać 10 meczy dziennie. Dobre kolego, na DM trzeba grać, to nie jest inna umiejętność, ani cokolwiek innego. Już Ci to tłumaczę, załóżmy, że grasz na poziomie kałacha, a nagle dodaje Ci GE do meczu, no proste zamykasz, nie grasz lepiej od tych ludzi. Możliwe, że tak samo jest z nim, może nie zasługuje na swoją rangę. :>

Jestem top1 aim 1vs1 na eslu w europie na versusach a na meczu jakos juz az tak bardzo nie karam.Znaczy ge jest ale to ,ze na aimie jestem najlepszy na versusach w europie to nie daje mi jakos duzo w grze normalnej.Grajac 10 meczy dziennie bez aimow bez problemu bedziesz gral lepiej na meczu od kogos kto gra 5 meczy + aimy i dmy,wiem z doswiadczenia.Najbardziej liczy sie mozg i takie rzeczy jak pozycje itd,jak ktos Ci wyjdzie na plecy to z najlepszym aimem go nie zabijesz.

niedouczony btw*

Opublikowano

Jestem top1 aim 1vs1 na eslu w europie na versusach a na meczu jakos juz az tak bardzo nie karam.Znaczy ge jest ale to ,ze na aimie jestem najlepszy na versusach w europie to nie daje mi jakos duzo w grze normalnej.Grajac 10 meczy dziennie bez aimow bez problemu bedziesz gral lepiej na meczu od kogos kto gra 5 meczy + aimy i dmy,wiem z doswiadczenia.Najbardziej liczy sie mozg i takie rzeczy jak pozycje itd,jak ktos Ci wyjdzie na plecy to z najlepszym aimem go nie zabijesz.

niedouczony btw*

Logika, brawo. To mi się podoba.

Opublikowano

jak ktos Ci wyjdzie na plecy to z najlepszym aimem go nie zabijesz.

Może i tak, ale ktos pamięta akcje adreNa na overpassie kiedy się obrócił strzelił kilka strzałów i hedzik wpadł, z tego co wiem to był punkt meczowy i w ostatniej sekundzie rundy xD. A co do tego że go nie zabijesz to nie zgodzę się z tym, to już zależy od 1.Timing 2.Dobra myszka(TAK, żeby nie było akceleracji negatywnej) 3. mieć wyuczoną pamięć mięsniową i wszystko da się zrobić, a to że większosć graczy cs posiada pseudo gamingowy sprzęt (a4shit, bloody i inne sprawy) to bardzo wpływa na naszą grę i nie może tego zrobić ;]

ps. to był mecz HR vs Wizards, polecam sobie sprawdzić ;]

Opublikowano

Może i tak, ale ktos pamięta akcje adreNa na overpassie kiedy się obrócił strzelił kilka strzałów i hedzik wpadł, z tego co wiem to był punkt meczowy i w ostatniej sekundzie rundy xD. A co do tego że go nie zabijesz to nie zgodzę się z tym, to już zależy od 1.Timing 2.Dobra myszka(TAK, żeby nie było akceleracji negatywnej) 3. mieć wyuczoną pamięć mięsniową i wszystko da się zrobić, a to że większosć graczy cs posiada pseudo gamingowy sprzęt (a4shit, bloody i inne sprawy) to bardzo wpływa na naszą grę i nie może tego zrobić ;]

ps. to był mecz HR vs Wizards, polecam sobie sprawdzić ;]

Takie cos zdarza sie raz na 100 meczy,a zwłaszcza na takim poziomie.Obojetnie jaka masz myszke ktos kto jest za plecami na wyzszym poziomie zabije Cie zanim zdazysz w polowie sie obrocic poniewaz wiekszosc graczy gra z niska czuloscia :)

Opublikowano

Show me your steam :DD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...