Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lumia 800 - sklep.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Będę posiadał tą lumie 800 przez krótki czas.

Zrobiłem restart całego telefonu, na ustawienia fabryczne.

Chodzi o to ze nawet nie mogę sobie normalnie pobrać Facebooka, wyskakuje ze podobno jestem za młody i ze mam spróbować na PC. Tylko nie wiem jak to ma wyglądać, pierwszy raz posiadam Lumie.

Zrobiłem juz sobie konto Microsoft, połączyłem z telefonem, ale na PC nie jest napisane, ze coś jest połączone. Ale na telefonie mam normalnie.Tylko ten nie dzialajacy sklep.

Ps. Na Microsoft mam ustawione na rocznik 96.

Opublikowano

Zaloguj się i sprawdź konto na kompie, dodasz najwyżej  telefon, potem zainstaluj. Wszystko identyczne jak w androidzie 

Konto w telefonie powinno być takie samo jak na komputerze.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu

Chodzi Ci, że dodam telefon na PC?

Bo jeżeli tak, to dodać telefon mogę właśnie przez sam telefon, robiąc konto w xlive. Robię go, loguje, wszystko dobrze, a i tak nie mogę instalować.

Opublikowano

Bo nie masz dodanego do konta. Na nowym sprzęcie czasem jest weryfikacja, wystarczy wejść sobie w ustawienia konta. inna możliwość telefon cały czas jest zarejestrowany do innego konta i trzeba go odłączyć 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A jak mozna go odlaczyc?

@Edit

Zrobiłem ponownie format telefonu, ale podałem przy konfiguracji prawidłowe konto i wszystko jest już dobrze.

Gdy robiłem to pierwszy raz, to podałem jakieś gównienko które nie istniało xdd

Zamykam. Masz 10 lajków @Ktosiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...