Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec gry użytkowników orange na west?

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dziś przez cały dzień zaczęły mi doskwierać opoznienia. Nie tak mocne jak na nordic, jednak odczuwalne, przeszkadzają w grze Threshem dla przykładu.

Ping nie przekracza 60

Nie jest to wina mojego internetu w dniu dzisiejszym

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Też mam z orange i nie miałem żadnych problemów dzisiaj.Z fps miałeś wszystko ok?Wyłączyłeś zbędne programy?

Opublikowano

Tak wyłączyłem zbędne programy, w tygodniu te lagi nie występowały tylko w weekend. Może chwilowe, mam nadzieję! : )

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Najlepiej pierdo**ć jak się ktoś nie zna... Co programy mają wspólnego do twoich lagów? Nawet jakbyś miał odpalone 20 gówien typu skype,ccleaner itp -> niezauważalna zmiana w grze... ->Znikome zużycie procesora. Inna sprawa to pobieranie,ping,problem z dostawcą,serwery riotu... Więc zamiast zakładać temat polecam się douczyć , bo co 2 temat to "Lagi pomUSZcie"...

Aktualnie problemem są rzadkie freezy jeżeli chodzi o granie w lola mając dostawce Orange.Ping jest ustatkowany. Inną kwestią jest, jeżeli ktoś z domowników ogląda Yt w FullHD ,albo pobiera coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...