Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanko takie xD bo te ciule z infolini neostrady to coś kurwa nie chcą pomagać ... każdy chce żeby gdzies dzwonić a jak już straciłem z konta 17 złotych powiedzieli ze przyjade za 2 dni zobaczyc....

Wiec tak mam modem neostrady i jak niektorzy pewnie wiedza sa tam 2 diody PWR i LINK (te 2 diody muszą się swiecić by był internet, a ja od 2 dni mam tak że gdy włączam komputer to 1 dioda sie świeci (jak zawsze zreszta) a ta druga za cholere w ogole nie chce ustabilizowac sie (tylko mruga i mruga) Wszystko jest napewno dobrze podlaczone moze ktos z was mial taki problem jesli mozna to o pomoc bym prosil

Sorki nie chciało mi się totalnie pisać po "polsku" xD

Haha jeszcze dodam jedną totalnie dziwną rzecz.... napewno też niektórzy z was znają gre Fallout 3 (dziwne to ale po wejściu do niej i jakieś 1 minucie gry ta 2 dioda sie ustabilizzuje zawsze i internet dziala...) a bez wejscia to moge czekac sobie z 2 godziny i nie wejdzie ... dziwne no cóż pisać odpowiedzi

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

heh ja mam z netii, ale na liniach neo czyli modem speedtouch 330 neo :P

Czasem tez mi sie 1 swieci to biore swiecznik, lyzke albo ręke(swoją) i odłączam od komputera i napierdalam w to po całym pokoju a potem jakos dziala :O

logo_black3.png

Opublikowano

No masz zajebisty sposób .... Może ktoś inny też coś poradzi...

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Ja miałem tak samo przyjechali popatrzyli popatrzyli.I modem byl dobry ale nie działał prawidłowo. Dostałem modem z routerem i wszystko śmiga jak szalone :D