Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o taki pomyśle na serwer RolePlay fantasy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!
UWAGA: TO MOJA PIERWSZA PREZENTACJA (I NIE PIERWSZY SERWER) WIĘC NIE ODPOWIADAM ZA BRZYDKI WYGLĄD!

W tym temacie, tak jak w tytule, chciałbym zapytać się was (Graczy) czy jesteście zainteresowani serwerem minecraft 1.7.2 Role Play typu Fantazy?

Tworzę ten temat po to by zobaczyć i stwierdzić czy jest zainteresowanie owym serwerem.
Po ostatnim upadku mojego serwera z braku zainteresowania (NIE ŚRODKÓW) zdecydowałem
się na stworzenie tego tematu, zanim założę inny serwer.

Trochę o serwerze:

W planach startujesz w mieście gdzie możesz spokojnie żyć jako rolnik, kowal, górnik, drwal, łowca,
(Itp. Itd.) Ale nie musisz, możesz się udać do jakiegoś miasta/państwa założonego przez gracza lub założyć swoje miasto/państwo. Oczywiście jak to serwer fantazy będzie miał własną fabułę, otwarty świat z dungeon'ami i  wiele elementów RP (Role Play) 

Jak w każdym (Lub przynajmniej większości) serwerów Role Play fantazy będą rasy:
-Ork
-Człowiek
-Elf
-Krasnolud
(I opcjonalnie więcej... wyjdzie w praniu)

Serwer będzie korzystał z bukkita i będą autorskie skrypty + ewentualnie kilka gotowych pluginów.
UWAGA: Maszyne na działanie serwera mam dobrą (i7 itp.) i serwer będzie mógł stać 24/7 bez zawieszeń.

Co spostrzegawczy zauważyli że pisałem że już są takie serwery Role Play fantazy,
A raczej były ponieważ większość serwerów tego typu ma wiele aktywnych graczy na forum, co
niestety nie przekłada się na grę, są nie dopracowane lub po prostu upadają.

No to ponawiam pytanie napisz pod postem czy:
-Chcesz taki serwer?
-Czy będziesz grał? (Jeżeli tak to na chwile, na stałe czy nie wiesz?)
-Czy jesteś w stanie pomóc projektowi (Finansowo, budować mapę, pomóc pisać skrypty itd.)

Uwaga: Jeżeli zobaczę spore zainteresowania zabieram się za serwer, ogłaszanie progresu oraz tworzenie forum ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...