Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja odnośnie failu producentów Dragon Nest

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka dni temu do MMORPG DragonNest wprowadzono ogromny patch, w którym dodano poziom 90 i dodatki z nim związane. Niestety popełniono błąd i wszystkim użytkownikom usuneły się przedmioty z ekwipinku magazynu, kupione w cash shopie, itemki z eventów, wszystkie questy, tytuły, gildie etc etc. Ja nazwałem to po prostu ogromnym resetem serwera.

W ramach rekompensaty postanowione że każda postać dostała:

-80lvl

-eq +10 na poziom 80

-Itemy na zmiane wygladu

-kostiumy

-mase golda

-5000 DNP (coś w stylu waluty item szopowej)

itd. itp

TO znaczy ze gdy miales postac na 1 albo 14 poziomie teraz masz ja na 80 + wszystko co potrzebne do gry i wiecej.

Więcej szczegółów  tutaj : http://www.dragonnest.eu/en/Community/News/Announcement-Servers-back-on-5th-February-1-00-am-CET-19085

Gram w Dragon Nesta już kilka lat i pierwszy raz widzialem ze któryś kanał jest pełny, chyuba jeszcze nigdy nie było tylu ludzi na serwerze. W sumie się nie dziwie, dostajecie wszystko za darmo. Troche mi żal tej gry, nie była ona najlepsza a teraz jest jeszcze gorsza. Mimo to bd grał bo lubię DN, questy pvp.

Pytanie: Co wy o tym myślicie? To koniec DN czy moze skoro tyle graczy gra, to DN ma szanse na popularność? Jak zareagowaliście na zmiany na serwerze? :D

Licze na kulturalną dyskusje :D

ruU3AnC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...