Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexus 5X - problemy.

Gość Dokanix1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio czytając znane serwisy zauważyłem, że bardzo źle oceniają nexusa. Mówią m.in o wadliwym dotyku podczas ładowania. Czy to prawda? Chciałbym też zapytać czy Nexus 5X jest dobrym smartfonem, wartym swojej ceny? Bo mam też możliwość dopłacić te 200zł i kupić SGS6.

I czy ta aukcja jest normalna?

http://allegro.pl/lg-nexus-5x-32gb-lte-h791-carbon-krakow-i5965567457.html

I tutaj krytykują tego nexusa.

http://antyweb.pl/wadliwy-dotyk-problemy-z-mikrofonem-nexusy-5x-i-6p-walcza-o-miano-najgorszych-w-historii/
http://www.spidersweb.pl/2016/02/nexus-5x-recenzja.html
Opublikowano

Co znaczy normalna ?  Taka sama jak każda inna aukcja. Chcesz wiedzieć więcej to sam się pytaj sprzedającego 

Jakoś nie narzekam na Nexusa 5 i 5x , powody mogą mieć ci co nie potrafią się obchodzić należycie z telefonem.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu chodzi mi o to, czy w tej aukcji nie ma żadnych haczyków i czy warto tam kupić.

I jeszcze zapytam czy warto dopłacić te 200zł do sgs6???

Opublikowano

Zdanie na spidersweb i antyweb zależy jedynie od tego ile dostaną w kieszeń. Właściwie poza problemami z klejem pierwszej partii, to nie było żadnych wpadek. 

1600 złotych za topowy smartfon z zapewnionymi aktualizacjami przez 2 lata? Przecież to deal życia, nie dokładał bym do SGS'a bo właściwie nie warto. Co do aukcji to normalna. 

lownfast

Opublikowano

Zdanie na spidersweb i antyweb zależy jedynie od tego ile dostaną w kieszeń. Właściwie poza problemami z klejem pierwszej partii, to nie było żadnych wpadek. 

1600 złotych za topowy smartfon z zapewnionymi aktualizacjami przez 2 lata? Przecież to deal życia, nie dokładał bym do SGS'a bo właściwie nie warto. Co do aukcji to normalna. 

Może masz rację, ale w specyfikacji oprócz dłuższych aktualizacji to sgs6 pod prawie wszystkim wygrywa. Rozdzielczością, aparatem itp. Jak z procesorem? Ten exynos jest lepszy niż snapdragon w nexusie, czy może na odwrót? ;p

Opublikowano

Exynos jest wyżyłowany w testach syntetycznych i tyle. W specyfikacji jest trochę lepszy, układ graficzny jest na prawie takim poziomie jak w S808. W codziennym użytkowaniu wydajniej powinien działać 5x

lownfast

Opublikowano

Exynos jest wyżyłowany w testach syntetycznych i tyle. W specyfikacji jest trochę lepszy, układ graficzny jest na prawie takim poziomie jak w S808. W codziennym użytkowaniu wydajniej powinien działać 5x

A w rozdzielczości nie dostrzegę różnicy? Bo podobno samsung ma trochę większą rozdzielczość.

Opublikowano

A np. jak za miesiąc będzie premiera sgs7, i sgs6 będzie tańsze to wtedy to będzie warte, czy nie?

Opublikowano

Dowiesz się jak będzie. Równie dobrze ceny mogą iść w górę 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A co z żółtym ekranem? Czy teraz te problemy się pojawiają? Bo podobno kiedyś był problem.

Opublikowano

Mój Nexus 5X nie ma żadnych problemów, o których piszą, nie mam pojęcia skąd biorą takie informacje. Może ja trafiłem na jakiś idealny model? Dodatkowo można poczytać, że telefon laguje. To też jest ciekawe, bo nie robi tego wcale. Ogólnie polecam.

//Zamykam na prośbę autora.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...