Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Abyss Point

Faydee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako powracający gracz mam do was pytanie gdzie polecacie (oczywiście jak najszybciej) "farmić" Abyss Point'y?

Jakoś poradnik? Albo komuś chciało by się to jakoś fajnie rozpisać? Z góry dzięki :)

Opublikowano

Na 46 lvl'u to leci chyba koło 4k AP i to nie wiem czy nie za wygraną czasem. 

30k AP z dreda, to wiem, że można teraz wyciągnąć od ( chyba ) 56 lvl'a - 65 lvl na dredgion Sadhy ( tak się u nas w polskiej wersji językowej nazywa )chodząc 3 razy i gdy się wygra ( 10k+ za wygrany jeden run ) . Natomiast przegrywając dostaje się 7k za jeden run, więc 21k gdy ciągle by Twoi przegrywali.  

Opublikowano

Wcześniej wystarczyło farmić BM na posterunkach, wymieniać na EQ które sprzedawało się w latającym Garnizonie (południowe catalam) i tak oto w tydzień miałeś ponad 250K AP, ale nie mam pojęcia jak jest teraz. 

lownfast

Opublikowano

Teraz niby idzie robić to samo, tyle, że z garnizonami jest dużo ciężej + mniej bm'ów się za nie dostaje.

Opublikowano

Ja mam 65 lvl narazie Terath Dredgion 3x dziennie robię, co daje mi około 30k ap dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...