Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób kupna golda. WOT

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chcę zakupić złoto ... ale nie chce SMS czy telefonicznie bo to znacznie drożej wychodzi. A przelewem nie mam możliwości aktualnie, i pozostało mi sposobem '' pocztowym '' czy to ten sposób kupna złota na Wot'a jest bezpieczny i w jakim czasie dostanę to złoto na konto.

Opublikowano

Jeśli mieszkasz w Polsce to w każdym kolporterze, lub innych kioskach masz PaySafeCard, opłacalne podobnie jak pocztą, bankiem ;)

Opublikowano

A czy na stacji mogą być do kupienia te karty PSC?

Opublikowano

Chyba tak, jednak najlepiej w kiosku ruchu. Płacisz 20zł i masz 20zł. Żadnych dodatkowych opłat.

Opublikowano

A jakie są największe ceny . Chodzi mi o to czy jest karta np. za 150zł ?

Opublikowano

20,30,50,100 zł 

Potem jest jeszcze 300, ale to nie wszędzie się dostanie.

A jakie są największe ceny . Chodzi mi o to czy jest karta np. za 150zł ?

Nie ma problemu łączyć kart np. 100zł i 50zł. 

Opublikowano

czyli można łączyć te karty tak ? w jaki sposób?

Opublikowano

­

Zakładając konto na stronie paysafecard.

Też.

Po prostu podajesz kilka kodów,

masz do zaplacania 120zł, wpisujesz kod za 100 i kod za 20

albo wpisujesz kod za 100 i za 50, i z tego za 50 zostanie ci 30zł

Opublikowano

Też.

Po prostu podajesz kilka kodów,

masz do zaplacania 120zł, wpisujesz kod za 100 i kod za 20

albo wpisujesz kod za 100 i za 50, i z tego za 50 zostanie ci 30zł

Tak, tylko po co? Żeby zostawały Ci resztki na PINie i żeby się "gdzieś zawieruszyły" ?

Wrzucając PINy na konto masz do nich dostęp non stop, nic się nie przedawni i nie zniknie.

­

Opublikowano

A dzisiaj byłem w Media Expert i zauważyłem karty do World of Tanks za 80zł z 5000zł golda. Czy to złoto jest dla obecnych graczy czy tylko dla początkujacych?

Opublikowano

A dzisiaj byłem w Media Expert i zauważyłem karty do World of Tanks za 80zł z 5000zł golda. Czy to złoto jest dla obecnych graczy czy tylko dla początkujacych?

Dla tych i tych.

A co do telefonu jeżeli masz z T-Mobile/Orange i doładowujesz telefon pre-paidami to warto Ci się zastanowić nad zakupem poprzez telefon i mieć doładowanie z głowy

+ gold do wota z niewielką stratą porównywając do normalnej płatności bo różnice nie są kolosalne.

T-Mobile/Orange

- 89,99 zł 4430 sztuk złota  

- 69,99 zł 3445 sztuk złota

- 49,99 zł 2440 sztuk złota

- 39,99 zł 1940 sztuk złota

Płatność online   

- 88,27 zł 5500 sztuk złota

- 43,94 zł 2500 sztuk złota

- 18,77 zł 1000 sztuk złota

- 09,94 zł 500 sztuk złota

Paysafecard też polecam :) Te resztki ile razy się przydają hehe

Opublikowano

Nie zrozumiałeś chyba ;/

Dałem przykład tylko aby rozważył taką możliwość jeśli ma  telefon z sieci wzięty np. 24 doładowania po 50 zł. Jeśli nie ma to nie było tematu lel.

A tak to tylko osobiście podsunąłem pomysł, bo nie każdy może na to wpaść. 

A sam jak bym miał fona z T-Mobile/Orange w Mixie na doładowania to wybrałbym opcje z płatnością telefoniczną i przymknął oko że 1000 gold jest mniej,

z tego względu że więcej zyskuje:

A mianowicie, nie marnuje stówki na zwykłą płatność tylko doładowuje sobie tel. i teoretycznie mam 100 zł w kieszeni, golda o 1000 mniej, i zapłacone do przodu 2 doładowania.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś chyba ;/

Dałem przykład tylko aby rozważył taką możliwość jeśli ma  telefon z sieci wzięty np. 24 doładowania po 50 zł. Jeśli nie ma to nie było tematu lel.

A tak to tylko osobiście podsunąłem pomysł, bo nie każdy może na to wpaść. 

A sam jak bym miał fona z T-Mobile/Orange w Mixie na doładowania to wybrałbym opcje z płatnością telefoniczną i przymknął oko że 1000 gold jest mniej,

z tego względu że więcej zyskuje:

A mianowicie, nie marnuje stówki na zwykłą płatność tylko doładowuje sobie tel. i teoretycznie mam 100 zł w kieszeni, golda o 1000 mniej, i zapłacone do przodu 2 doładowania.

Racja, źle zrozumiałem. Jak dla mnie nie ma sensu, bo za 1k gelda można już działać coś. Zresztą autor tematu zrobi jak będzie mu wygodniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...