Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak farmić terrory?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to że gram BM i ciągle padam a jak unikam ciągle ataków to nic nie leci a z tego co widziałem to inni utrzymują się :P może mi koś wyjaśnić co robić by zarobić na tych terrorach :)

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

@Karyvlea

Połowa zdjęć w tym temacie jest twoja, a nadal nie wiesz co to terrory? W takim razie grasz w coś zupełnie innego niż my, Agnieszko.

@Sashimo

Najlepsza taktyka to wbić trochę dps'a i wycofać się dopóki nie pójdzie AoE skill od terrora.

Nie jestem w stanie powiedzieć co jaki czas trzeba tak robić, bo to nie jest blackwyrm, że sobie obliczysz CD i koniec.

Bądź czujny, zoptymalizuj sobie ustawienia graficzne, tak abyś był w stanie użyć dasha kiedy będzie leciała buła w twoją stronę. Zazwyczaj to + toniki leczące starcza w zupełności żeby ustać. Upewnij się też, że masz powyżej 35k hp, jest to bardzo ważne bo zdarza się iż terror szaleje i castuje instantowo dwa AoE skille po 18k+ każdy (mowa o vermillionie). Szafir to słaba piczka, z nim nie powinieneś mieć żadnego problemu. Stój za plecami to większość skilli cię ominie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

@Karyvlea

Połowa zdjęć w tym temacie jest twoja, a nadal nie wiesz co to terrory? W takim razie grasz w coś zupełnie innego niż my, Agnieszko.

Nadal nie dostałam odpowiedzi na pytanie. Wymądrzać się to możesz w szkole.   :((

Opublikowano

Ah, one. Zauważyłam, że mało kto je bije, większość przed nimi ucieka. Co ciekawego dropią, bo jeszcze nie miałam z nimi styczności? @spoczikot

Chociażby klucze do skrzynki ze smoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...