Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Program przestał działać

damian323945

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Sciaglem fife16 z origin oryginalna wersje.I po sciagnieciu chcialem wlaczyc gre i pokazal mi sie problem "Program FIFA Launcher przestal działac".Dalem juz "Napraw Gre" ale nic to nie dalo.Ostatnio jak sciaglem ta fife 2mies temu to normalnie szlo a teraz po zmienieniu dysku w kompie i pobraniu gry wyskakuje blad.Prosze o pomoc.

Opublikowano

1. Masz zainstalowane najnowsze sterowniki od karty graficznej? Jeśli nie - zaintstaluj

2. Moje dokumenty - FIFA 16 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość  i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

Po wklejeniu powyższej zawartości zapisz plik.

3. Spróbuj usunąć folder FIFA 16 z Moje Dokumenty.

Potem uruchom ponowie komputer. 
Opublikowano

i dalej nic

A spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować: Visual C ++. Oczywiście jeśli zainstalujesz to uruchom ponownie komputer.

Drugą metodą to reinstall Origin.

­

Opublikowano

nic nic i jeszcze raz nic.Pobieram jeszcze raz moze cos da ale watpie.Bo x2 razy wstrzymalem bo chcialem cos ogladnac na yt.Moglo to cos zepsuć?

i ciagle jak wlaczam origin wyskakuje IGOProxy64.exe przestal dzialac a zainstalowalem juz.

Parametry mojego kompa:

Windows 7 Home Premium 64-bit

Inter Core i5-4210U CPU @ 1,7-GHz, 16,0GB Ram,Intel HD Graphics Family(GeForce 820M)

Opublikowano

Chcialem pobrac GtaV i wyskoczyl problem "Program Gta Launcher przestał działać"

Moze byc to wszystko spowodowane zle wgranymi sterownikami?

+Bum3k: Trochę przegiąłeś z tymi Double-postami.

Zapoznaj się dokładnie z Regulaminem. Przeczytaj wiadomość PW jaką do Ciebie wysłałem... 

Opublikowano

Spróbuj tego: 
Wchodzisz w moje dokumenty i usuwasz lub przenosisz folder FIFA16 np. na pulpit, byle nie było go w moich dokumentach i gra stworzy nowe pliki zapisu. Włącz gre i sprawdź czy działa.

Jeżeli to co wyżej napisałem nie działa, wyłącz przechowywanie plików zapisu w chmurze (jest w ustawieniach origina) i ponownie zrób to co wyżej na napisałem, czyli przenosisz gdzieś folder FIFA16 z dokumentów lub go usuwasz, wowczas gra stworzy nowy plik. No i wlacz gre.

PrezesAdiN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...