Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flamerzy

xSzymi1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie ponieważ grałem rankeda(b1) i typ zaczął mnie wyzywać od wszystkiego czego możliwe tzn.: c**ju j****y pizdo dziwko k***o suko c**j ci smierdzi ty k***o feedujaca reoprt veigar itp.

i teraz pytanie:

czy on dostanie bana gdy dostanie 1-2 reporty i czy mozna to jakos przyspieszyc?

Navcio_eune_77_3.png

Opublikowano

Nie przyśpieszysz tego, to czy dostanie bana... teoretycznie powinien dostać od tego systemu szybkiego reagowania, ale praktycznie to różnie bywa :v

Opublikowano

SS Podczas gry i wysylaj bezposrednio do supportu :)

Info o banie, nie moga ci dac, bo nigdy takich rzeczy nie zdradzaja.

Ale zawsze odpisuja "Zajmiemy sie ta sprawa", po czym taki typek nie gra #MatchHistory przez jakis czas :P

Edited_1.png

Opublikowano

Support nic z tym nie zrobi.

Musisz tylko czekać, nie da rady jakkolwiek tego przyspieszyć.

Opublikowano

Support ma to gdzieś. Nie przyspieszysz tego, a bana nie dostanie. Może otrzymać co najwyżej chat restricta na kilka gier potem na coraz wiecej  aż w końcu chyba kończy sie to banem na jakis krótki czas albo nawet i nie. niestety nie da sie z tym nic zrobić. takich ludzi jest za dużo i dostają zbyt łagodne kary, niestety community w lolu jest do dupy :\

A może naucz się grać to cię nie bedę flajmić'/

Własnie o tym mówie, kolega pokazał idealny przykład tego jak zachowuje sie dziecko z lola. Krótkie zdanie a jednak jest irytujące i niepotrzebne -.-

ruU3AnC.png

Opublikowano

Ja to czasami myślę że niektórzy ludzie grają w lola żeby się przezywać zamiast grać, bo 80% czasu gry piszą zamiast spróbować wygrać, haha.

Opublikowano

Support ma to gdzieś. Nie przyspieszysz tego, a bana nie dostanie. Może otrzymać co najwyżej chat restricta na kilka gier potem na coraz wiecej  aż w końcu chyba kończy sie to banem na jakis krótki czas albo nawet i nie. niestety nie da sie z tym nic zrobić. takich ludzi jest za dużo i dostają zbyt łagodne kary, niestety community w lolu jest do dupy :\

Własnie o tym mówie, kolega pokazał idealny przykład tego jak zachowuje sie dziecko z lola. Krótkie zdanie a jednak jest irytujące i niepotrzebne -.-

Ale taka jest prawda większość ludzi plączących na flemerów robi po 0/5 0/10 w 10-20 minut i dziwą się dlaczego ludzie ich wyzywają, zamiast poprostu pograć normale nauczyć się kilku postaci to nie kupują postać i idą na rankedy a potem płacz bo ktoś mnie zwyzywał.

Opublikowano

Poproś resztę ludzi żeby taki koleś dostał jak najwięcej reportów bo innego sposobu nie ma.Przeważnie powinni posłuchać nawet enemy bo raczej nikt nie chce mieć takiego raka w drużynie.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos zostal flejmiony gdy uzywal w grze mozgu i gral juz nawet nie mowie ze carrowal tylko ze robil swoje

Opublikowano

Zrób ss i wrzuć pod ich najnowszym postem :D naj naj jak by ci flejmił po ENG to instant ban poleci bo dużo lajków będzie polecam działa.

Opublikowano

Ale taka jest prawda większość ludzi plączących na flemerów robi po 0/5 0/10 w 10-20 minut i dziwą się dlaczego ludzie ich wyzywają, zamiast poprostu pograć normale nauczyć się kilku postaci to nie kupują postać i idą na rankedy a potem płacz bo ktoś mnie zwyzywał.

A dlaczego jeśli komuś nie idzie gra to już można go wyzywać? Typowe polaczki, już wiem dlaczego gram na West

Opublikowano

A dlaczego jeśli komuś nie idzie gra to już można go wyzywać? Typowe polaczki, już wiem dlaczego gram na West

zrobic 0/10 w 20 min to trzeba byc totalnym gownem i dlatego takich ludzi sie wyzywa zeby skonczyli z ta gra :) aby nie psuli humoru innym :D super na west jest to samo tylko tam pisza to po angielsku ktorego ty zapewne nie znasz :D 

Opublikowano

Na west jest podobny poziom tylko tam wyzywają po francusku i hiszpańsku  ale co ja ta wiem przecież grałem na west;

Opublikowano

kolego ja jestem przykładem tego, że można za flame dostać bana, na początku 2 tygodnie, kilka mies przerwy i znowu 2 tygodnie a potem już dostałem perma :)

Opublikowano

Na west jest podobny poziom tylko tam wyzywają po francusku i hiszpańsku  ale co ja ta wiem przecież grałem na west;

Gram parę miesięcy na euw i takich sytuacji było tylko parę.

Opublikowano

Nie przyśpieszysz tego, to czy dostanie bana... teoretycznie powinien dostać od tego systemu szybkiego reagowania, ale praktycznie to różnie bywa :v

@Eryk Ten system nieraz rozdaje bany/restricty od tak. Raz grałem sobie gierkę na boty i nie chciałem oddać swojemu midowi blue - napisał, że mnie za to zreportuje, a ja odpowiedziałem po prostu "k" i była to jedyna wiadomość jaką wysłałem w tej grze. Jak się potem okazało pozostała czwórka była premade. Przytuliłem cztery reporty i ugłaskałem chat restricta.

A co do tematu:

Właśnie zgłaszanie takiej osoby po grze jest sposobem na zwiększenie prawdopodobieństwa tego, ze dostanie bana. Nic więcej raczej nie możesz zrobić.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...