Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Uniwersalne runy pod suppa?

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.
Jako, że jestem troszkę noobkiem w tych sprawach, a powoli zbliża się 30lv poszukuję uniwersalnej kombinacji runek pod blitza, leone, sorake, morgane, itd. Posiadam 20k pz więc nie powinno być problemu z kupnem.

Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Nie da rady zrobić uniwersalne bo np. na morganie potrzebujesz ap a na leonie idziesz tank itd. ale jak już musisz to polecam armor w czerwonych, 5 w hp zóltych reszta armor,magic res w niebieskich i w tych ostatnich co są 3 znowu armor.Sory, że kolorami ale zapomnialem jak to się nazywa :D.

Opublikowano

Dla mnie bez problemu by kupić runki pod supp-tank i pod supp-ap tylko chodzi mi konkretniej jakie mają być, bo się nie orientuje, a nie chce kupić złych ;)

Opublikowano

Na supportów takich jak Morgana, Lulu, Annie, Brand, Karma lepiej mieć AP, bo czasami taka Karma potrafi wycarrować linię swojemu ADC

Marki flat AP, seale flat armor, glyphy flat AP, quinty flat AP - Wybrałbym takie, żeby mieć damage na początku

Na supportów jak Thresh, Braum Alistar trzeba wybrać te tankowne

Marki flat armor, seale flat armor, glyphy magic res per lvl, quinty flat armor/ms - jak wolisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...