Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem co to za błąd.

TESTNALINK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio coś mi wot się psuje.

Kiedy jestem w garażu jest ok, ale gdy dołączam do bitwy pokazuje się tylko celownik i gra.

Nic innego nie ma np. ilości HP, informacji o graczach, minimapy, informacji o czołgu, nawet jak naciskam ESC nie wyświetla się menu.

Jeśli chcecie to moge dodać ssy.

TESTNALINK---38.pngPosty:25/50/100/250/500/750/1000

Opublikowano

Mody jakieś masz?

Nie nie mam.

Usunełem i od nowa zainstalowałem (pliki od kolegi) i wraz to samo.

­

Opublikowano

Nigdy nie instaluje się gry z plików z innego komputera/przed formatem, bo często wychodzą błędy. Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji będzie reinstal, ale dla pewności możesz dać ss'a, czy to nie są jakieś błędy przez kartę graf.

Opublikowano

Nigdy nie instaluje się gry z plików z innego komputera/przed formatem, bo często wychodzą błędy. Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji będzie reinstal, ale dla pewności możesz dać ss'a, czy to nie są jakieś błędy przez kartę graf.

SS:

NirAbSb.jpg

­

https://eu.wargaming.net/support/kb/articles/464

Może od kolegi nie przesłałeś wszystkiego albo twój antyvirus(jeśli masz) usunął jakieś pliki. Jeśli nic nie wykarze sprawdzenie integralności to tak jak kolega wyrzej reinstal.

Sprawdzenie integralności nic nie wykazało. Najnowsza wersja gry.

­

Opublikowano

Tak może wygląda zazwyczaj problem z modami od interfesju, sprawdź dla pewności czy żadnych nie masz.

Opublikowano

Tak może wygląda zazwyczaj problem z modami od interfesju, sprawdź dla pewności czy żadnych nie masz.

A mody mogą być w inne lokacji niż res_mods bo w tym folderze nie mam żadnych modów. Dla pewności włączyłem w trybie bezpiecznym i to samo.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...