Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash csa podczas uruchamiania

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem od wczoraj z cs'em podczas uruchomiania gdy ma wyskoczyć obrazek z ct to mam czarny obraz i cała gra leci na pasek i znika , w procesach jest i na steamie niby jest uruchomiona... robiłem spójność plików , ściągneło mi server.dll avast wykrył mi w tym virusa wiec dałem ten plik do bezpiecznych i itak nie działa... prosze o pomoc dam limit + 5 po dobrej pomocy

Legenda
Opublikowano

Wpisz w parametrach startowych gry -novid i sprawdź czy  dalej komputer będzie się tak zachowywał.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wyłącz awasta potem sprawdź spójność plików i spróbuj odpalić grę. Albo najlepiej go usuń.

Opublikowano

robie tak jak mówicie i nadal nic dodam ze na steam jest ze cs go jest  caly czas uruchomiony nawet jak zamykam steam a potem wlaczam

Opublikowano

Po wyłączeniu avasta zrobiłem spójność i ściągnął się ten server.dll i dalej nie działa... proszę o pomoc!!!

nie zadziałało ;/

Wyłącz awasta potem sprawdź spójność plików i spróbuj odpalić grę. Albo najlepiej go usuń.

też nie zadziałało ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...