Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Co po banie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co najlepiej zrobic jak sie chce dalej grac ale dostalo sie perma?Juz 3 moje konto dostalo kare.Kupowac boconych kont nie chce bo to wyrzucanie pieniedzy w bloto a na allegro przeglądając aukcje zauważyłem 5-6 oszustów wiec słabo troche.Co wy robicie w takiej sytuacji?xD

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz kupować wyboconych kont - wyboć swoje.

#

Nie myślałeś czasami, by zagrać na czysto? - nie będziesz miał problemów z kontami, ale sam wiem, że czasami jest ochota by pobawić się skrypcikami

.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz kupować wyboconych kont - wyboć swoje.

#

Nie myślałeś czasami, by zagrać na czysto? - nie będziesz miał problemów z kontami, ale sam wiem, że czasami jest ochota by pobawić się skrypcikami

Wlasnie chce xD juz nawet gralem na czysto dosyc czasu ale bylem oflagowany przez riot wiec ban tak czy siak poleciał.Doradził byś mi jakiś sposób,poradnik jak wybocić w jakiś bezpieczny sposób?

Ps.Nie chce kupować boconych kont ponieważ są one przeważnie banowane w 90% przypadków z tego co widziałem i słyszałem, ale moge sie oczywiscie mylic.

Opublikowano

@Archerath

Raczej nie da się wybocić w bezpieczny sposób, zawsze jest te ryzyko bana. 

Możesz spróbować ten sposób, bez użycia jakiegokolwiek bota, czyli raczej nie będzie za to bana.

Nie wiem, czy to jest ogólnie opłacalne, ale to już sam ocenisz.

http://www.mpcforum.pl/topic/1504108-farmienie-ip-xp-bez-cheat%C3%B3w-90-afk/

Co do tego, że owe wybocone konta które są sprzedawane są banowane, to prawda. W większości przypadkach są banowane, oczywiście nie musi tak się stać ale z reguły je banują, więc oczywiście odradzam kupno takiego konta. Chyba, że kupisz jakieś konto które zostało wylevelowane ręcznie, po prostu czyjeś konto na którym ktoś grał, może nawet znajdziesz jakieś ze skinami, lecz wciąż jest ryzyko, że kupione konto zostanie odzyskane przez sprzedawce.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...