Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rankedy

Dygo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie postacie według Was najlepiej sprawdzają się na rankedach w dywizjach silver/gold?

Opublikowano

Jaxem możesz sam wygrać grę ;D 

Albo Katarina

Katarina raczej nie, bo polują na nią mocno, jeden stun i po niej. Jax faktycznie może dać radę.

Opublikowano

Dygo jest taki przedmiot który usuwa ogluszenia itp często go kupuje jak mam w przeciwnym teamie lux MorgaNe itp wiec stu nie zakończy wszystkiego :D

Opublikowano

Dygo jest taki przedmiot który usuwa ogluszenia itp często go kupuje jak mam w przeciwnym teamie lux MorgaNe itp wiec stu nie zakończy wszystkiego :D

Może i tak, ale ulta Ci przerwą i tak.

Opublikowano

Jeśli wpadasz w teamfight i odpalasz od razu ulti to tak, poczekaj aż spalą stuny. Choć i tak kata nie jest dobrym pomysłem.

Dobrze sprawdza się zac w jungli. Dmg ma spory i jest od cholery tankowaty. A teamfight robi za pomocą swoich cc

Opublikowano

Tylko i wyłączne adc. Sam miałem na tym ELO ponad 32 wygrane podrząd.

Główną role gra tu zasięg i orbwalking. Tristana jest do tego idealna.

Opublikowano

Jeśli chcesz kerować to polecam jungle, a na jungle udyra tylko naucz się dobrze zmieniać spelle '' miej dobry tajming ''

Opublikowano

Jeśli chcesz kerować to polecam jungle, a na jungle udyra tylko naucz się dobrze zmieniać spelle '' miej dobry tajming ''

tajming mam dobry, jaki build proponujesz?

Opublikowano

Jakieś "ekstra" postacie na tą dywizję typu Yasuo, Kata, Zed na midzie. NA topa to raczej jakiś Jax, Mundo czy Riven. Te dwie pierwsze teraz często banowane, bo są mocne. W las to jakiś Udyr czy Elise - szybkie, dobre ganki, stuny itd. Adc to według mnie teraz Lucian jest dość dobry. NA suppa to wiadomo: Thresh, Braum czy Leona, chyba nie trzeba pisać czemu - po prostu tankowate i bezpieczne picki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...