Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cziterzy na profesjonalnej scenie

Gość NopeDotAvi2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, chciałbym się dowiedzieć, co myślicie na temat czitowania graczy pro. Nie chodzi mi tu o osoby, które zostały już złapane (np. KQLY), tylko tych, którzy są bądź byli podejrzewani o czitowanie.

Ostatnio można było przeczytać różne rzeczy na reddicie. Pojawił się tam temat nowego dowodu w sprawie sławnego aimlocku flushy(niestety nie mam linku). Mianowicie, developer oprogramowania pomagającego w grze wstawił ten filmik:

.

Patrząc w komentarze można było też znaleźć filmiki takie jak:

i

Ostatnio podejrzenie na siebie ściągnął gracz zespołu Dignitas - k0nfig, jednak nie bez powodu bo miał parę podejrzanych akcji.

https://www.youtube.com/watch?v=3WIv1HZezgw&feature=youtu.be&t=46m7s

(dziwny ruch myszką na głowę gracza plantującego bombe, przeskocz do 46 minuty i 7 sekundy)

i najnowsza akcja

https://www.youtube.com/watch?v=92Pv36D8tyo

(może jednak bardziej luckyboy?)

Co sądzicie?

Opublikowano

Mam nadzieje ze szybko zostaną wyłapani cheaterzy , bo to zaraza tej gry. Tak samo jak scammerzy ludzie wydają swoje pieniądze a jakieś za przeproszeniem jebany plebs który potrafi okradać ludzi i nic nie ma , wzbogaca się na tych niedoinformowanych i naiwnych ludziach.

Opublikowano

Powiem tak E-Sport to mega kasa, wśród topki jest masa cheaterów, ale nie zostaną oni zbanowani, a wręcz przeciwnie, dlaczego ? Bo to biznes, ci co mają zostać złapani to zostaną.

Opublikowano

Powiem tak E-Sport to mega kasa, wśród topki jest masa cheaterów, ale nie zostaną oni zbanowani, a wręcz przeciwnie, dlaczego ? Bo to biznes, ci co mają zostać złapani to zostaną.

Dokładnie tak, przecież momentami oni aż się proszą o permy, a jednak uznawani są za najlepszych graczy.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Z drugiej strony, gdyby na przykład taki flusha został zbanowany po tylu latach, to niezły hejt by spadł na valve, że nie potrafią swojej gry przypilnować.

Opublikowano

Ta akcja shoxa ta druga jest normalna możliwe, że przeczuwał, że tam będzie i tak bez powodu dla zabawy tak zrobił. Patrz filmik: https://www.youtube.com/watch?v=MnmT9xBi6kQ

A co do reszty akcji są dziwne, valve nie zbanuje ich i tak nawet jakby mieli cheaty, bo to jest biznes. Dla nich to duże pięniądze.

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie JW i flusha na 100% coś mają. Gdy przegrywali pierwszą mapkę, na drugiej od razu strzelali one tapy z deagla.

Opublikowano

Według mnie nic nie mają... Jakby mieli to zostali by wyłapani. Wy wbiliście goldziki i dla Was to hax. Po drugie oni grają turnieje na 128 tc. A demka, które my oglądamy są na 32 tc i czasem to tak źle wygląda. Tak jest, że nie zawsze demko łapie i wychodzą jakieś dziwne strzały. A te niby ustawianie przez ścianę na głowę to przypadek. Prosi zawszę mają tak ustawiony celownik na poziomie głowy, a czasem jest ktoś za ścianą i wygląda jak aimlock. Po latach w cs'ie mają wyuczone już takie zachowanie. Co do up to krótko grasz w cs'a i gówno wiesz. Każdy tak ma, że w jednym meczu nic nie gra, a w drugim otwiera i carruje grę. Czasem po prostu nic nie wchodzi, a czasem wchodzi wszystko :) Magia CS'A.

Budowniczy
Opublikowano

Według mnie nic nie mają... Jakby mieli to zostali by wyłapani. Wy wbiliście goldziki i dla Was to hax. Po drugie oni grają turnieje na 128 tc. A demka, które my oglądamy są na 32 tc i czasem to tak źle wygląda. Tak jest, że nie zawsze demko łapie i wychodzą jakieś dziwne strzały. A te niby ustawianie przez ścianę na głowę to przypadek. Prosi zawszę mają tak ustawiony celownik na poziomie głowy, a czasem jest ktoś za ścianą i wygląda jak aimlock. Po latach w cs'ie mają wyuczone już takie zachowanie. Co do up to krótko grasz w cs'a i gówno wiesz. Każdy tak ma, że w jednym meczu nic nie gra, a w drugim otwiera i carruje grę. Czasem po prostu nic nie wchodzi, a czasem wchodzi wszystko :) Magia CS'A.

Jeżeli dla Ciebie Supreme przy obecnym systemie rang to słabe osiągnięcie, to gratuluje. Wyjaśnij mi jedno, taki sf czy KQLY. Nikt ich nie podejrzewał o używanie cheatów, a później wyłapali VAC'bany z ekwipunkami wartymi kilkaset dolarów. W E-SPORCIE, tak samo jak i w realnym sporcie ktoś używa dopingu. Wszystko jest możliwe.

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie Supreme przy obecnym systemie rang to słabe osiągnięcie, to gratuluje. Wyjaśnij mi jedno, taki sf czy KQLY. Nikt ich nie podejrzewał o używanie cheatów, a później wyłapali VAC'bany z ekwipunkami wartymi kilkaset dolarów. W E-SPORCIE, tak samo jak i w realnym sporcie ktoś używa dopingu. Wszystko jest możliwe.

KQLY się przyznał, że używał tylko podczas tego turnieju na, którym został wyłapany..... Używał bo miał spadek formy. Prędzej czy później zostałby wyłapany. Był gównem to zaczął cheatować jak większość cheaterów. Jakby używali czegoś to by już zostali wyłapani...

Opublikowano

Takie myślenie jest debilne. Zobaczcie swoje mecze - tam też często zobaczycie takie aimlocki itp. Wczoraj grałem z kuzynem to przez jakieś 20 sekund celował prosto w swojego teammate'a przez 3 ściany xD A tutaj? Codziennie rozgrywane są mecze, a takie aimlocki, czy idealny timing jest rzadkością. Flusha rozegrał setki meczy/meczów (jakkolwiek się to pisze), a aimlocków nagranych jest może kilkanaście. Naprawdę - pooglądajcie swoje demka - też zobaczycie takie akcje.

tenor.gif

Opublikowano

Goldzikiem to Ty jesteś :) Grasz mm'y i masz jakiś znaczego obok nicku i się chwalisz. Polecam ci znaleźć klan i grać PCW (tak jak ja) To zobaczysz co to prawdziwa gra.

A co to tego. To są różne aimlocki niechcący, ale jeśli komuś celownik prosto zatrzymuje się na głowie i zaczyna kręcić to jest dziwne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...