Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawianie serwera riotu, wysoki ping

Kol3szko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Od pewnego czasu mam ping w granicach 70-80, potrafi skoczyć do 120 i nie da sie tak grać.

Gdy korzystałem z WTFast to miałem 55-60 ms i grać się już dało, ale skończył sie trail i znów przyszło mi grać na wysokim pingu.

Czy jest jakaś możliwość aby łączyło mnie z serwerami w niemczech zamiast ameryki? (tak pokazywał mi WTFast i wtedy ping był mniejszy) Da się to jakoś ręcznie ustawić?

Korzystałem już z cfosspeed i nie pomagał. Kill ping także obniżał ping lecz korzystałem 1 dzień i juz koniec trial`a. Zrobiłem wszystko co napisał Riot w artykule o lagach ale mało skuteczne.

Mam połączenie przewodowe i dodam, że w np. cs:go mam 50-60 ms, wyłączone niepotrzebne programy, brak wirusów, użyłem cclaner, sterowniki do karty sieciowej najnowsze.

Serwer EUNE.

Opublikowano

Jakby cie laczylo z serwerami z Ameryki, to mialbys ping ponad 200, a pingu w CS nie mozna porownywac to tego w LOLu, bo to dwa calkiem inne serwery.

Nic nie poradzisz, twoj internet nie pozwala na nizszy ping i tyle w temacie

Opublikowano

Jakby cie laczylo z serwerami z Ameryki, to mialbys ping ponad 200, a pingu w CS nie mozna porownywac to tego w LOLu, bo to dwa calkiem inne serwery.

Nic nie poradzisz, twoj internet nie pozwala na nizszy ping i tyle w temacie

Musi łączyć mnie z innym serwerem niż niemcy na eune bo jak wbije na euw to mam max 70 ms.

Opublikowano

Czytaj forum to sie dowiesz dlaczego tak jest ;) nic z tym nie zrobisz. Jedynie możesz zakupić wtfasta albo czekać aż rito to naprawi

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...