Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skrypty do bota muzycznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam osoby która napisze skrypt do bota muzycznego,chodzi oto jak będzie się zmieniał muzyka u mnie w odtwarzaczu to będzie to pisało na hitboxie na czacie

Opublikowano

Raczej nie ten dział i nie szukamy altruistów piszących kody, co do samego tematu - może zainteresuje cię już napisany program, który pokazuje w hitboxie właśnie aktualną piosenkę. Program zwie się VideoLan.

Opublikowano

Raczej nie ten dział i nie szukamy altruistów piszących kody, co do samego tematu - może zainteresuje cię już napisany program, który pokazuje w hitboxie właśnie aktualną piosenkę. Program zwie się VideoLan.

VideoLan to organizacja non profit oni stworzyli np VLC video player byłbym wdzięczny gdybyś mógł sprecyzować o jaki program dokładnie chodzi

Opublikowano

VideoLan to organizacja non profit oni stworzyli np VLC video player byłbym wdzięczny gdybyś mógł sprecyzować o jaki program dokładnie chodzi

Nie wiem dlaczego w moim poprzednim poście znalazła się nazwa organizacji, oczywiście chodziło mi o VLC media player. Pamiętaj żeby mieć włączone powiadomienia Windowsowe (jeżeli korzystasz z tego systemu).

Opublikowano

Nie wiem dlaczego w moim poprzednim poście znalazła się nazwa organizacji, oczywiście chodziło mi o VLC media player. Pamiętaj żeby mieć włączone powiadomienia Windowsowe (jeżeli korzystasz z tego systemu).

nie potrzeba żadnych pluginów ?

Opublikowano

nie oto chodzi chodzi oto aby bot pisał na czacie hitboxowym nazwę piosenki

Czym jest "chat hitboxowy"?

edit: nie zrozumiałem o co ci dokładnie chodzi i czym jest HitBox, mój błąd przepraszam. w takim razie konieczny jest bot. spróbuj w dziale Market albo Niezbędnik programisty

Opublikowano

Czym jest "chat hitboxowy"?

edit: nie zrozumiałem o co ci dokładnie chodzi i czym jest HitBox, mój błąd przepraszam. w takim razie konieczny jest bot. spróbuj w dziale Market albo Niezbędnik programisty

gdybyś znalazł cokolwiek na ten temat to daj znać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...