Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

logo.pnginfo.png

IP do skopiowania: EpicDrop.PL

Start 2016-03-12 o godzinie 20:00

admini.png

plg.png

play.png

mult.png

1a.png

2a.png

3a.png

4a.png

5a.png

web.png

cmd.png

logo-mpc.png

Opublikowano

Rzygam. Kolejny serwer dla dzieci które czują się słabe na prawdziwym survivalu i jest tam drop taki że japierdole. 5 minut i ma się wszystko a potem pozostaje klepanie się z innymi 

Opublikowano

@cola!

Nie każdy z naszych graczy poświęca całe dni na gry i nie ma czasu, aby siedzieć w kopalni, a sam serwer jest na bardzo wysokim poziomie.

logo-mpc.png

Opublikowano

@Kresrek007

Wysoki poziom to reprezentuje NSSV, a nie ty. Czemu wszyscy robią to samo czyli isihace i myślą że są w ch##j oryginalni. Tylko MCHC jest prawdziwym Hardcorem. Dlaczego? Bo nie ma tam stowniarek wyrombanego w kosmos dropu i tympodobnych guwien

Opublikowano

@Kresrek007

Wysoki poziom to reprezentuje NSSV, a nie ty. Czemu wszyscy robią to samo czyli isihace i myślą że są w ch##j oryginalni. Tylko MCHC jest prawdziwym Hardcorem. Dlaczego? Bo nie ma tam stowniarek wyrombanego w kosmos dropu i tympodobnych guwien

Mam rozumieć, że nie reprezentuję wysokiego poziomu?

Skoro tak twierdzisz może tak jest, nie będę wchodził z kimś w spór, ponieważ mam wiele ciekawszych zajęć, niż pisanie z osobą, która w swojej wypowiedzi nawet nie zachowuje zasad poprawnej pisowni.

Drogi użytkowniku tego forum, w całej prezentacji nie znalazła się fraza "hard", ponieważ serwer nie ma nic wspólnego z trudem, więc proszę nie mów mi, że robię serwer easy hardcore.

PS. Określenie trybu serwera "easy hardcore" jest błędne, ponieważ te 2 wyrazy zaprzeczają się nawzajem. Wejdź na serwer i sam oceń poziom na jakim jest serwer.

logo-mpc.png

Opublikowano

Przekonań mnie, że twój serwer wyróżnia się czymś czego nie znajdę na innych serwerach (podaj 3 powody). Jeżeli mnie przekonasz wbiję i zagram. OK?

Opublikowano

Ladna, zachecajaca prezentacja. Jest przejrzysta, czytelna, a co najwazniejsze dowiedzialem sie bardzo duzo.

Lecz mamy juz dosc duzo serwerow EasyHC, nawet jest tam pare dosc dobrych.

Ale i tak zycze powodzenia

Opublikowano

Tak jak poprzednicy.

Serwerów o trybie "łatwy hardkorowy" jest od groma.

584391454843810964943.png

Sama w sobie prezentacja zachęca do grania na serwerze. + :>

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...