Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na poziomie

Domilos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak jakoś wrazenie, ze troche gorzej mi idzie, więc chcę sobie odpuścić rankedy. Chciałbym jednak grać na podobnym poziomie [~diax v], co by potrenować. Niestety normale odpadają. Jakieś rady? Myślałem o tych jakiś turniejach, jakieś Ingato czy coś. To dobry pomysł?

Opublikowano

Poszukaj jakiejś drużyny i pograj z nimi.Mnie bardzo motywowało do gry kiedy miałem team :>.

Opublikowano

OTP + pograj 3vs3 można się szybko mechanik nauczyć i polepszyć swój gameplay.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak na poziomie no to ranked, jak nie ranked to innej opcji nie masz, musisz grać normalne. Albo custom games i uzbieraj samych diaxów do gry i wtedy :)

Opublikowano

A dlaczego normalne odpadaja? Bierzesz drafta i już. Grasz i ćwiczysz skila

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

OTP + pograj 3vs3 można się szybko mechanik nauczyć i polepszyć swój gameplay.

+ Na trójkach nie trzeba być wcale aż tak wysoko, żeby grać z dobrymi ludźmi ponieważ jest tam bardzo mało drużyn i matchmaking nieraz świruje.

giphy.gif

Opublikowano

+ Na trójkach nie trzeba być wcale aż tak wysoko, żeby grać z dobrymi ludźmi ponieważ jest tam bardzo mało drużyn i matchmaking nieraz świruje.

Po prostu MMR się łatwo wbija i w platynie gra się już na challenger teamy dostając po 40lp + za winy. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...