Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Forum I Logowaniem Do Yt2Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mianowicie z logowaniem na serwer yt2gane pisze ze zle haslo lub login a jak chce wyslac imeil z przypomnieniem to karza podac kod REGON ktory dostalam przy rejestracji sek w tym ze nie dostalam zadnego imeila z tej strony na skrzynke pocztowa.. mial ktos podobnie? inne konta normalnie dzialaja na yt2game myslalam ze to moze bug..

2.Druga kwestia zamykanie topicow i zebranie o plusy i minusy.. zasmiecanie przez to forum nigdzie nie moge sie przez to dokpac polubilam to forum ale to jest juz coraz bardziej zenujace..

Dziekuje i pozdrawiam..

Metin2 PL 76 level Sura Black Magic rośnie..

4.jpg

Opublikowano

Dobrym sposobem jest translator google zeby chodzic po stronie yt2game,com ;-)

Mam jeszcze jedno pytanko z tego wszystkiego zapomnialam o co mam pytac mam nadzieje ze to nie bedzie kolejny zamkniety temat heh

Errata: z ich strony skopiowane..

Nie pamiętam hasła

Podaj swój login informacji

Nazwa użytkownika

Rejestracja REGON

Errata: kolejne ctrl+C ctrl+V

Zmienić hasło, jeśli hasło nie jest sukces jak on, aby spróbować ponownie zmieniony

Podaj swój login informacji

Nazwa użytkownika

Rejestracja numeru identyfikacyjnego

Oryginalne hasło

Zmień hasło

Ponownego wprowadzania hasła

() Zmienić numer ID (numer transakcji, należy zmodyfikować numer ID, aby uniknąć sporów, jeśli nie zmieni się, aby wypełnić stary! Uwaga!)

4.jpg

Opublikowano

Do rejestracji z resztą nie jest wymagany prawdziwy e-mail :D ja mam konta na zmyślonach emailach i konta chodzą bez potwierdzania emaila. A co do strony yt2game najlepiej do przeglądania jej polecam przeglądarkę GoogleChrome. Ma ona wbudowaną opcję "Tłumacz" stronę. Nie trzeba już kopiować pojedynczych wyrazów do translatora ;)

logoaks.gif

Opublikowano

Masz absolutna racje ;-) mysle nad przegladarka safarii.. ale to tu jest malo istotne..

Jak na fikcyjny imeil to w jaki sposob odzyskac haslo kiedy podalam prawdziwy jak nie znam REGONU?

4.jpg

Opublikowano

3.Da sie robic potki z ziol na yt2game? np na krytyka czy na magie?

4.Jeszcze jedno co mnie irytuje ;-) konkretnie wywalanie z serwera i blad polaczenia z serwerem..

Jest sposob zeby nie wywalalo? Bylabym wdzieczna.

4.jpg

Opublikowano

Dropi w V2 piekła z niebiańskiego komendanta czy jakoś tak on jest silny , bo to boss jest , po 30k wali normalnym ciosem ;)

5.Od niedawna chodze na komendanta.. to znaczy chodzilam juz sie zaczynam pogadzac z tym ze musze na nowo eq robic i postacie..

Fakt ma niezle hity a propo sa jakies abs na yt2game na niego? albo jakies bony dzialaja?

Mi droplo pierscienie thora i inne mniej cenne itemy.. kolezance szamance wlasnie dropla sakiewka nie wiem jeszcze do czego sluzy ;-) ale daja za nia sporo bryl zlota na handlowym..

4.jpg

Opublikowano

6.Mam pytanie.. Czy np. PICK UP w mh dziala tak samo jak na kramerze czy podnosi itemy na wiekszym obszarze?

Wyjasnione przez +18^^RycH dziekuje serdecznie :-]

4.jpg

Opublikowano

Czyli nie ma sensu sciagac mh i narazac sie na bana jezeli mam kramera? Pick Up ma strasznie maly zasieg..

7.Z hit atakiem to jak to jest? da sie do kramera metin2mod dodac?

4.jpg

Opublikowano

8.Dlaczego od pewnego czasu nie moge zalozyc gildii na yt2 game? minely kilka dni odkad zalozylam nowe konto i nie moge zalozyc..

W ogole pierscien teleportacji sie zbugowal i nie da sie jednym kamieniem duchowym skila wbic na P ;-)

Prosze o odpowiedz.. Dostaniecie piony dziesiony co tam zywnie Wam sie podoba..

4.jpg

Opublikowano

Witajcie po kilku dniach przerwy :-] Odkad zainstalowalam system operacyjny Windows7 nie moge sie zalogowac na yt2game :-/ dlaczego?

4.jpg

Opublikowano

Rany pomoze mi ktos? Sciagalam juz nowy metin2modpl bez pl szukam co mi moze blokowac ta gre i nadal nie moge odpalisc yt2game pisze blad z serwerem.. a na LISCIE jest ONLINE.. podkreslam ze mam nowy 64 bitowy Windows 7.. wczoraj zainstalowalam metin2 PL 2010 i dziala. Chiniol tez mi nie dziala.. Prosze o pomoc. Instalke do priva oczywiscie 2008 uzywam..

4.jpg

Opublikowano

Inne serwery na tym modzie jak xlast bo tam mialam kiedys konto tez nie dziala sciagajac poprawke na te serwy..

4.jpg

Opublikowano

fajnie sie nabija posty ? :mellow:

Ktoredy i gdzie dzieciaku nabija sie posty? Czy napisalam na tym forum cos nie na temat? eh.. Wez idz zebrz o kolejnego plusa czy minusa..

4.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoredy i gdzie dzieciaku nabija sie posty? Czy napisalam na tym forum cos nie na temat? eh.. Wez idz zebrz o kolejnego plusa czy minusa..

to na jakiego tak spamojesz w 1 napisz wszystko bo az sie zygac chce

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...